KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti Pia Sjöberg.
Sinulla on nyt elämäsi mahdollisuus päästä valittusi kanssa nauttimaan Elastisen keikasta Vantaan Tikkurilassa! Kaupan päälle saatte vielä yön hotellissa. Tämän huikean ilmaisen paketin voi voittaa vain, jos tykkää Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!
Viime viikolla Nelosella alkaneen Idols-laulukilpailun tuomaristossa toimiva Elastinen on yksi Suomen lahjakkaimpia hip hop artisti-musiikkituottajia. Rähinä Records -levy-yhtiönsä toimitusjohtajana toimiva superpositiivinen räppäri oli myös mm. The Voice of Finlandin tähtivalmentaja kolmella ensimmäisellä kaudella ja osallistui Vain elämää -sarjan kolmanteen kauteen.
Myös Fintelligensistä ja Profeetoista tutulla Elastisella ei hiteistä ole pulaa. Hän on julkaissut myös soolourallaan monia listaykkösiä, kuten ”Täytyy jaksaa” ja ”Naurava kulkuri”.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Elastisen keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta Elastisen musiikkivideot ”Eteen Ja Ylös”, ”Anna soida”, ”Lempo” ja ”Täytyy jaksaa”.
Kilpailun arvonta on torstaina 20.9. ja keikalla perjantaina 21.9. Elastinen. Hotelliyöpyminen 21.9.-22.9.2018.
Voit voittaa ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja kilpailuistamme! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!