Luit aivan oikein – Elastinen! Nyt sinulla on elämäsi mahdollisuus päästä mielitiettysi kanssa ilmaiseksi nauttimaan Elastisen keikasta Vantaan Tikkurilassa! Kaupan päälle saatte vielä yön hotellissa. Tämän mahtavan paketin voi voittaa vain, jos tykkää Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!
Elastinen on yksi Suomen lahjakkaimpia hip hop artisti-musiikkituottajia. Rähinä Records -levy-yhtiönsä toimitusjohtajana toimiva superpositiivinen räppäri oli mm. The Voice of Finlandin tähtivalmentaja kolmella ensimmäisellä kaudella ja osallistui Vain elämää -sarjan kolmanteen kauteen.
Myös Fintelligensistä ja Profeetoista tutulla Elastisella ei hiteistä ole pulaa. Hän on julkaissut myös soolourallaan monia listaykkösiä, kuten ”Täytyy jaksaa” ja ”Naurava kulkuri”.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Elastisen keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta Elastisen musiikkivideot ”Eteen Ja Ylös”, ”Anna soida”, ”Lempo” ja ”Täytyy jaksaa”.
Edellisen arvonnan voitti Mikko Pakarinen, joka lähtee perjantaina Rähinä Specialin keikalle.
Kilpailun arvonta on tiistaina 6.3. ja keikalla perjantaina 9.3. Elastinen. Hotelliyöpyminen 9.3.-10.3.2018.
Voit voittaa ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja kilpailuistamme! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!