Yksi 90-luvun suurimmista tähdistä, hittinikkari ja eurodancen supernimi Haddaway on vihdoin avoimena menestyskappaleestaan ”What Is Love”.

Ilmeisesti rakkaus Suomeen on jäänyt Haddawayn mieleen, sillä tuoreella suomalaisella kappaleella hän kertoo, että juuri suomalaiset tietävät mitä rakkaus on!

Haddaway kyseli vuonna 1993 superhitillään ”What Is Love”, mitä rakkaus on. Vastausta kysymykseen on sen jälkeen etsitty avoimin sydämin.

Vastaus löytyi Espanjan fuengirolan-suomalaisten parodiaversiossa kappaleesta ”We Are the World”, jonka paikallinen Radio Finlandia julkaisi uudenvuoden yönä 1.1.2020.

Parodiakappale ”Los Amigos feat. Haddaway – Me Lähdettiin (Fuengirolaan)” kertoo välittämisestä. Kappaleellaan Fuengirolassa asuvat suomalaiset haluavat kertoa kantasuomalaisille, että jos yhteisöllisyys ja välittäminen toimii Aurinkorannikolla, niin miksei se toimisi yhtä lailla myös Suomessa.

Tässä kappaleessa siis lähes 30 vuotta vanha mysteeri ”What Is Love”, sai viimein pisteen. Rakkaus löytyi meistä, pohjoisen kansasta!

Katso biisin musiikkivideo alta!

Haddaway käväisi viime kuussa myös rakkauden teemaan keskittyneessä suositussa SuomiLOVE-ohjelmassa. Ohjelman voi katsoa Yle Areenasta.