Nainen.com -sivusto on listannut kahdeksan vaatetta ja asustetta, joita yli 50-vuotiaan naisen ei olisi soveliasta käyttää. Pukeutumisessa menemme nimittäin usein todella pahasti metsään, jos yritämme väkisin näyttää nuoremmilta kuin oikeasti olemme.

Yksivärinen asu
Älä pukeudu pelkästään yksiväriseen asuun, eli siten, että kaikki vaatteesi ovat valkoisia, mustia, tai jotain muuta väriä. Yksivärinen asu nimittäin kiinnittää huomio ikääntyneeseen ihoon. Piristä asuasi siis aina jollain muulla värillä siten, että päälläsi ei ole vain yhtä väriä.

Liian isot ja oversize-vaatteet
Liian löysät vaatteet sopivat nuorisolle, mutta jos olet yli 50, eivät ne imartele sinua enää. Ne saavat sinut vain näyttämään huolittelemattomalta ja todellisuutta isommalta. Valitse mieluummin vaatteita, jotka istuvat hyvin. Näytät paljon skarpimmalta ja tyylikkäämmältä.

Suuret ja raskaat korvakorut
Ikävä kyllä suuret ja raskaat korvakorut tekevät yhteistyötä painovoiman kanssa, eivätkä todellakaan helli korvanlehtiäsi. Venyneet ja roikkuvat korvanlehdet eivät imartele sinua, joten vaihda korvakorut joko pienempiin, tai etsi uudet, modernit design-korvakorut, jotka on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten muovista, nahasta tai vanerista.

Lue koko artikkeli Nainen.com -sivustolta.