Pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin laadustaan ja tyylistään tunnetun italialaisen PUROn älypuhelintarvikkeet aktiiviseen liikkumiseen.
Kesälomien jälkeen monet ihmiset aloittivat jälleen aktiivisen liikkumisen ja ulkoilun. Älypuhelimet ovat usein mukana matkassa paikasta riippumatta. Näissä tilanteissa kosteus ja lika ovat kallisarvoisten laitteiden riesana. PUROn pirteän väriset älypuhelintarvikkeet tuovat ratkaisun myös näihin tilanteisiin.
PURO Booklet Water Wallet
PURO-b1_water_wallet_booklet_army
Vettä hylkivistä materiaaleista valmistetut Booklet Water Wallet -älypuhelinsuojat ovat oivallisia liikuntakumppaneita jopa 5,7 tuuman näytöillä varustetuille älypuhelimille. Nämä suojataskut suojaavat puhelinta niin kosteudelta, hiekalta kuin pölyltäkin. Lika ja kosteus eivät haittaa, sillä puhelimen kosketusnäyttöä voi käyttää läpinäkyvän suojakotelon sisälläkin. Suojataskun avautuvassa takakannessa on kolme korttipaikkaa esimerkiksi pankkikorteille. Suojataskussa on myös kätevä olkahihna. Booklet Water Wallet on saatavilla sekä limenvihreänä että maastokuvioituna.
PURO Sport Belt
PURO-sport-belt157470_01-crop
Kätevässä urheiluvyössä on kaksi isoa taskua, joihin mahtuu jopa 6,3 tuuman näytöllä varustettu älypuhelin ja muut tärkeät pikkuesineet, kuten avaimet ja pankkikortit. Kuulokejohto voidaan kätevästi pujottaa läpi pienestä sille tarkoitetusta reiästä. Käytännöllisyyttä korostaa vettä hylkivä materiaali, jonka ansiosta urheiluvyö sopii erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Sport Belt on saatavilla limenvihreänä ja pinkkinä.
PURO Running Band for iPhone 5/5S
PURO-running-band-for-iPhone5-s-157411_01-crop
Erityisesti juoksijoille suunniteltu Running Band for iPhone 5/5S on käsivarteen pujotettava suojakotelo älypuhelimille. iPhone 5- ja 5S-malleille luotu suojakotelo pitää puhelimen mukana kovassakin menossa. Froteekankaisen käsivarsinauhan käyttö tuntuu mukavalta ja ilmavalta. Väriltään musta suojakotelo ja käsivarsinauha on varustettu myös pienellä vetoketjullisella taskulla.
Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Booklet Water Wallet, PURO Sport Belt ja PURO Running Band ovat myynnissä 29,90, 23,90 ja 27,90 euron kuluttajahinnoin.