Jo on aikoihin eletty – että oikein taksilla ilmaiseksi ja vielä Helsingissä!

Tämä voi kuulostaa uskomattomalta, mutta pitää paikkansa, sillä Kyyti-kimppatakseja voi tilata ilmaiseksi Helsingin kantakaupungin alueella pe 24.11. klo 12-20.
Kyyti on suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt edistyksellistä “Uberin tappaja” -kyytienjakopalvelua. Perinteisiin takseihin verrattuna Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa myös toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Pitkälle kehitetyn tekoälyn ansiosta palvelun käytöstä ei peritä aloitus- tai ennakkovarausmaksuja. Kyyti-palvelua toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa.
https://youtu.be/b-gkvOwGpDw
Yritys on aikaisemmin tänä vuonna julkistanut merkittävät teknologian toimitussopimukset Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Helsingissä pilotointi aloitettiin tiistaina 21.11. Muihin kuljetuspalveluihin verrattuna, Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa ennalta toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Hinnoittelultaan Kyyti-palvelu sijoittuu perinteisen taksin ja julkisen liikenteen välimaastoon. Kyytiä toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa.
Tämän viikon tiistaina Helsingissä lanseeratun Kyyti-palvelun suosio pääsi yllättämään yrityksen toimitusjohtaja Pekka Mötön (yläkuvassa).
– Osasimme kyllä odottaa hyvää vastaanottoa, mutta ihan näin isoon kysyntään emme uskaltaneet villeimmissä unelmissakaan varautua, Möttö kertoo.
– Ajateltiin vähän vielä lisätä pökköä pesään ja tarjota kaikille halukkaille perjantaina ilmaiset Kyyti-matkat Black Friday -hengessä. Palvelun kokeilu ei ole ainakaan hinnasta kiinni, Möttö naurahtaa.
Kyytejä tilataan ilmaisella Kyyti-sovelluksella, jonka voi ladata joko Google Play tai Applen App Store -sovelluskaupoista. Latauslinkit ja lisätietoa palvelusta: www.kyyti.com.
STT