Tämä nuori nainen teki radikaalin ratkaisun perheensä puolesta.
Katherine Stonen koti tuhoutui kaksi vuotta sitten tulipalossa Seattlessa Yhdysvalloissa. Perheellä ei ollut vakuutusta, joten he joutuivat jatkamaan asumista palaneessa talossa.
Tänä vuonna 20-vuotias Stone huomasi Facebookissa ilmoituksen laillisista bordelleista Nevadan osavaltiossa.
– Vau, tuon avulla voin korjata kaiken mitä pitää korjata, Katherine ajatteli nähtyään mainoksen.

Nuori nainen halusi, että perheen talo saadaan korjattua, mutta ei halunnut ryhtyä ilotytöksi. Hän otti yhteyttä seitsemän bordellin omistajaan Dennis Hofiin ja teki miehelle erikoisen ehdotuksen. Hän halusi myydä neitsyytensä huutokaupassa. Hof suostui ehdotukseen, kunhan saa myyntihinnasta 50 %.


Korkein tarjous tällä hetkellä Katherine Stonen neitsyydestä on 400 000 dollaria, eli 367 000 euroa. Huutokauppa on luonnollisesti herättänyt melkoisesti närästystä. Useimmat kommentoijat ovat sanoneet, että naisen ensimmäisen kerran tulisi johtua rakkaudesta rahan sijaan, mutta Stonella on vastaus valmiina.
– Ihmiset sanovat että se pitäisi tehdä rakkaudesta, mutta jos ajattelet asiaa, teen sen koska rakastan perhettäni, Stone sanoo.
Stone odottaa vielä uusia tarjouksia ja korostaa, ettei kyse ole pelkästään rahasta, vaan myös tunteesta. Hän haluaa tuntea jonkinlaisen yhteyden miehen kanssa, jonka tarjouksen hän hyväksyy, koska haluaa kokemuksen olevan ”erityinen molemmille”.


Stone on tehnyt kolmen kuukauden ajan töitä Hofin bordellissa, mutta ei ilotyttönä. Hän tarjoaa miehille kokemuksia, joihin ei liity yhdyntää. Huutokaupasta huolimatta, Stone aikoo työskennellä bordellissa ainakin seuraavat viisi vuotta, jonka jälkeeen hän haluaa kouluttautua asianajajaksi.
Alla olevassa videossa Katherine Stone kertoo tarinansa ja Dennis Hof puolustaa erikoista huutokauppaa sanomalla, että kyseessä on naisen oma tahto. Hofin mielestä naisen on parempi menettää neitsyytensä mieluummin tällä tavalla, kuin kuuden tequilashotin jälkeen opiskelijakämpän lattialla.
https://youtu.be/mOgHOfQJkSg
Lähde: Unilad