Meistä jokainen on menettänyt jonkun rakkaan ihmisen, joten tiedämme miten vaikeaa läheisen ja rakkaan poismeno on.

Vaikka he eivät ole enää fyysisesti paikalla, he voivat kuitenkin olla lähellämme. Seuraavat merkit kertovat sinulle, että edesmenneet rakkaasi ovat edelleen rinnallasi.

1. Haistat heidät

Kun rakastettusi henki on lähellä, se voi ilmetä monin tavoin. Yksi yleisimmistä tavoista on tuoksu. Kokemallasi tuoksulla on joku yhteys läheiseesi. Esimerkiksi hänen lempiruoka tai parfyymi. Jos aistit kuolleen läheisesi hajuja, arvosta sitä. Se on suora merkki sinulle häneltä tuonpuoleisesta.

2. He tulevat uniisi

Tämä on yksi yleisimmistä tavoista, kun henget ovat vuorovaikutuksessa kanssamme. Alitajuntamme on avoimempi henkimaailmaa kohtaan, joten henget tulevat usein sitä kautta luoksemme. Nämä unet eivät ole kovinkaan unenomaisia, vaan melko realistisia. Ole tarkkana mitä he unessasi sanovat. Se voi olla viesti haudan takaa.

3. Esineitä katoaa

Voi helposti tuntua, että olet menettänyt järkesi, kun löydät tavaroitasi eri paikasta, kuin mihin olet ne jättänyt. Ehkä joku kuollut sukulaisesi tai ystävä pilailee kanssasi. Voi kuulostaa hölmöltä, mutta heidän kuolemansa ei tarkoita sitä, että he olisivat menettäneet halunsa pilailla kanssasi.

4. Epätavalliset ajatukset

Saatat saada ajatuksia, jotka eivät tunnu olevan sinun. Aivan kuin sisäinen monologisi olisi saanut lisäjäseniä. Tämä voi olla merkki siitä, että edesmennyt rakkaasi on edelleen läsnä kanssasi. Jos tunnet ulkopuolisia ajatuksia, ota hetki aikaa ja mieti sitä.

5. Merkit hautajaisissa

Tunnettu meedio James Van Praagh on sanonut, että henkemme osallistuu omiin hautajaisiin. Henki vaeltaa ympäri huonetta yrittäen lohduttaa rakkaitaan ja antaa merkkejä, että kaikki on kunnossa. Usein ihmiset kuitenkin ovat hautajaisissa niin keskittyneitä suruunsa, että nämä merkit jäävät huomaamatta. Kun osallistut hautajaisiin, pidä mielesi avoinna tällaisia merkkejä varten.

Lähde: Higher Perspective

Kuva: Unsplash