6 asiaa, joita eronnut ystäväsi ei halua kuulla

Parisuhteen päättyminen on vaikea asia. Se on hankalaa eron kokeneelle, mutta myös hänen läheisille ystäville. Monille eron kokeneille ystävien tuki on erittäin tärkeää, mutta on asioita joita he eivät halua kuulla.
Näitä kuutta asiaa, ei kannata sanoa ystävälle, joka on eronnut.
1. Sen täytyy olla kauheaa
Kyllä, joskus avioero on kauhea asia, mutta jonkin ajan kuluttua se ei enää ole niin kauhea asia, vaan lähinnä yksi elämän haaste.
2. Olet eronnut
Avioero ei määrittele ihmistä. Eronnut ihminen ei tarvitse leimaa otsaansa. Siitä puhuminen yleensä kyllästyttää eron kokenutta ja hän haluaa pohtia sitä vain silloin, kun siitä on hänelle itselleen jotain hyötyä.
3. Hänen on täytynyt olla ääliö
Kaikki entiset kumppanit eivät ole ääliöitä, vaikka jotkut ovat. Eroon tarvitaan kaksi osapuolta. Joskus ero ei johdu kummankaan tekemistä virheistä. Ihmiset eivät ole vain sopineet toisilleen.
4. Olen pahoillani
Koskettava lausunto ja varmasi jokainen tarkoittaa sitä, kun sen sanoo. Mutta eronneet eivät tarvitse sääliä.
5. Kuinka paljon sait elatusmaksuja?
Jos eronneiden puolisoiden välillä ei ole merkittävää eroa varallisuudessa, elatusmaksuilla ei ole enää nykymaailmassa merkitystä.
6. Oliko hän huono isä?
Jos eronneella naisella on lapsia, monet ihmiset ovat valmiita heti olettamaan, että mies oli huono isä. Joskus näin voi olla, mutta monet miehet ovat erosta huolimatta hyviä isiä.
Lähde: Popsugar.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.