7 merkkiä, jotka paljastavat, ettei mies ole päässyt yli exästään

Joskus miehet hakeutuvat uuteen suhteeseen, ennen kuin ovat päässeet yli entisestä tyttöystävästään. Seksiterapeutti Jane Greer toteaa, että jos poikaystäväsi puhuu ex-tyttöystävästään toistuvasti, juttelee hänen kanssaan puhelimessa, tapaa häntä säännöllisesti ja vertailee teitä toisiinne, hän saattaa yhä haikailla exänsä perään.
Välttämättä merkit siitä, että poikaystävälläsi on yhä tunteita exäänsä kohtaan eivät ole ilmiselviä. Alla on enemmän tai vähemmän hienovaraisia varoitusmerkkejä, jotka paljastavat, jos poikaystäväsi ei ole päässyt yli edellisestä suhteestaan.

1. He juttelevat usein

Ei ole reilua olettaa, että mies sulkee ex-tyttöystävänsä kokonaan elämästään. Jos he kuitenkin juttelevat jatkuvasti puhelimessa tai kasvotusten, on mahdollista, että poikaystävälläsi on yhä tunteita exää kohtaan.

2. Hän tykkää kaikista exänsä päivityksistä sosiaalisessa mediassa

Olisi ehkä turvallisinta olla seuraamatta exää Facebookissa, Instagramissa tai muissa sosiaalisen median kanavissa. Täydellinen digitaalisen yhteyden sulkeminen ei kuitenkaan usein tule miehen mieleen. Lisäksi se voi luoda ylimääräistä draamaa, jota mies haluaa välttää. Jatkuva postauksista tykkäily on kuitenkin selkeä varoitusmerkki.

3. Hän puhuu exästä jatkuvasti pahaa

Suhteen päätyttyä on aivan normaalia olla hieman katkera. Jos poikaystäväsi kuitenkin haukkuu exäänsä jatkuvasti, hän yrittää kenties vain vakuuttaa itsensä siitä, että on päässyt yli exästään. Tosiasiassa hänellä saattaa yhä olla tunteita naista kohtaan.

4. Hän pyrkii voittamaan kisan

Jotkut miehet tekevät näin halutessaan palata yhteen exänsä kanssa. He kilpailevat exänsä kanssa siitä, kumpi löytää ensin uuden suhteen. Tähän kisaan et halua ottaa osaa.

5. Tiedät exästä liikaa

Hän kertoo sinulle exästään toistuvasti sekä positiivisia että negatiivisia asioita. Hän vertailee samalla teitä toisiinsa.

6. Hän vaalii exältään saamiaan muistoja

Exältä saatujen lahjojen pitäminen ei ole aina merkki siitä, ettei mies ole päässyt yli exästään. Kannattaa kuitenkin keskustella siitä, miksi mies pitää exästä muistuttavat lahjat.

7. Hän on vielä läheisissä väleissä exän perheen kanssa

Yleensä eron tullessa välit exän perheeseen katkeavat. Jos poikaystäväsi on yhä läheisissä väleissä ex-tyttöystävänsä perheen kanssa, on mahdollista, että hän haluaa pitää yhteyden naiseen heidän välityksellään.
Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.