8 naisen piirrettä, joita miehet eivät tunnusta himoitsevansa

Moni asia vaikuttaa siihen, mikä saa sinut kiinnostumaan jostain tietystä henkilöstä. Kaikkia ihmisten välisten kemioiden tekijöitä on mahdoton yhdistää, mutta on olemassa tiettyjä piirteitä, jotka lisäävät todennäköisyyttä, että vastakkaisen sukupuolen edustaja kiinnostuu sinusta.

Onko kauneus katsojan silmässä, vai mikä toisessa viehättää. Tutkimuksissa on selvitty, että jotkut perinteiset kauneutta määrittävät tekijät itse asiassa vaikuttavat misten kiinnostusta osoittavaan määrään tietynlaisia naisia kohtaan.

Tutkimuksissa miehet kiinnostuvat enemmän naisista, joilla oli tiettyjä piirteitä, jotka on lueteltu alla.

1. Tiimalasivartalo

Tiimalasin muotoisessa vartalossa vyötärö on selkeästi kapeampi kuin sen alla olevat lantiot ja yllä olevat rinnat. Naiset monesti luulevat, että miehet pitävät laihoista naisista, mutta tiimalasivartalo voi vaikuttaa miesten vaistoihin ideaalisesta naisesta, jonka anatomia sopii hyvin synnyttämiseen leveine lantioineen.

2. Fyysinen symmertia

​Muinaisessa Egyptissä fyysinen symmetria oli täydellisen kauneuden määritelmä. Symmetria todennäköisesti yhdistettiinn vahvaan ja terveeseen perimään. Vaikka miehet eivät tiedostaisi sitä itse, heitä usein motivoi vaistomainen tarve lisääntymiseen. Juuri kenenkään kasvot eivät ole täysin symmetriset, mutta meikeillä voidaan nykyisin saaa paljon aikaan, jos haetaan symmetriaa.

3. Upeat pitkät hiussuortuvat

Vuonna 2003 tehdyssä tutkimuksessa selvitettiin kuuden eri hiustyylin vaikutuksia naisten kiinnostavuuteen. Tutkimuksessa selvisi, että pitkät ja keskipitkät hiukset nähtiin puoleensavetävämpinä ja myös osoituksina terveydestä ja kestävyydestä.
Lyhyemmät hiustyylit koettiin maskuliinisemmiksi ja sidotut hiukset antoivat niuhottavan mielikuvan. Pitkät paksut hiukset puolestaan tihkuvat seksikkyyttä.

4. Punainen väri

Punainen väri kiinnittää miesten huomion. Vuonna 2008 Rochesterin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan punainen väri oli misten mielestä erittäin viettelevä. Tutkimuksessa osoitettiin, että miehet valitsivat punaisiin pukeutuneen naisen minkä tahansa muun värin sijaan.

5. Tuoksu

Kun ihmiset viittaavat keskinäiseen hyvään kemiaan, he voivat hyvinkin tarkoittaa tuoksua. Smithsonian-lehden artikkelissa todetaan, että ihmisen tuoksu voi muuttua mielialan ja muiden biologisten muutosten mukaan. Esimerkiksi naisen kyynelten tuoksu voi vähentää miehen kiihottumista ja testosteronin tasoja.
Ei ole yhtä kaikkiin tehoavaa tuoksua, mutta tietyt tuoksut todellakin tehoavat tiettyihin miehiin. Esimerkiksi naisen feromonien tuoksu kuukautisten aikana voi saada miehen innostumaan.

6. Intensiivinen katse

Vanhan sanonnan mukaan silmät ovat sielun peili. Naisen silmillä onkin miehiin erittäin suuri vaikutus. Mantelin muotoiset silmät on erityisen houkuttelevia, mutta myös silmien värillä on suuri merkitys. Kirkkaat ja kevyet lähes minkä tahansa värin varjot toimivat miehille kuin hunaja karhulle.
Muodon ja värin lisäksi kaltevuus ja tummat silmäripset ovat myös osoittautuneet tutkimuksissa puoleensavetävinä. Vähiten kiinnostusta miesten keskuudessa herättivät lähellä toisiaan olevat silmät ja roikkuvat silmäluomet.

7. Äänensävy

Psychology Today -lehden artikkelissa todetaan, että heleämmän äänensävyn omaavat naiset kiinnostavat mieheiä enemmän. Miellyttävä ääni yhdistetään usein fyysiseen puoleensavetävyyteen. Sma pätee myös mukavuuteen, eli miellyttävä ääni yhdistetään mukavaan persoonallisuuteen. Naisten ei siis kannata puhua matalammalla äänellä, jota kuvitellaan seksikkääksi, sillä se ei sitä ainakaan miesten mielestä ole.

8. Täyteläiset pusuhuulet

Miesten on vaikea vastustaa täyteläisiä ”pusuhuulia”. Manchesterin yliopiston tutkimuksessa on osoitettu, että miesten mielestä naisen vartalon houkuttelevin osa on huulet.
Miehet tuijottivat punaisella huulipunalla värjättyjä huulia keksimäärin 7 sekuntia, kun silmät tai hiukset kiinnittivät miesten huomion vain alle sekunniksi. Ohuet huulet kasvattivat miesten mielenkiintoa 40 %, kun ne värjättiin punaisiksi. Tutkimuksessa todetaan, että naisen vartalon sensuaalisin kohta on huulet ja punainen väri korostaa niiden vetomvoimaa entisestään.

Jos tämä artikkeli oli mielestäsi hyödyllinen, jaa se ystävillesikin Facebookissa!
Lähde: Higher Perspective
Kuva: Pixabay

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!