The Rasmus -yhtyeen laulaja Lauri Ylönen sai kolme kuukautta sitten toisen yhteisen lapsen kihlattunsa Katriina Mikkolan kanssa. Mikkola kertoi aiemmin Instagram-tilillään, että Ever-tytär syntyi neljän keskenmenon jälkeen.

Nyt myös Ylönen avautuu rankasta ajanjaksosta Anna-lehdelle. Pari toivoi kovasti esikoispojalleen Oliverille sisarusta, mutta yritys kesti lähes kaksi vuotta ja yhteensä neljä keskenmenoa. Ylönen tunsi huolta puolisostaan ja tämän jaksamisesta.

– Oli raskasta, kun toivo nousi ja sammui niin monta kertaa. En usko, että mies voi täysin edes ymmärtää, mitä nainen käy kehossaan noissa tilanteissa läpi. Samaan aikaan kun painin omien tunteideni kanssa, yritin olla vahva, Ylönen kertoo Annassa.

Ylösen mukaan lapsiluku on nyt täynnä. Hänellä on Oliver-pojan ja Ever-tyttären lisäksi vuonna 2008 syntynyt Julius-poika yhdessä ex-puoliso Paula Vesalan kanssa.

– Nyt olen onnellinen kolmen lapsen isä. Nautin siitä, kun pääsen vielä kerran konttaamaan pienen kanssa lattioilla ja etsimään metsästä käpyjä.

– Keskenmenojen jälkeen isyyttä osaa arvostaa vielä enemmän. Usko oli loppua meilläkin monta kertaa. Nyt olen onnellinen, että emme luovuttaneet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lauri Ylönen ja Katriina Mikkola ovat seurustelleet viisi vuotta ja he kihlautuivat jouluna 2021. Perhe asuu nykyään Havaijilla Honolulussa.

Lähde: Anna

Lue myös:

Lauri Ylönen ja Katariina Mikkola kohtasivat suuren tragedian – takana rankat kolme vuotta: ”Elämä ei ole niin ruusuista kuin somessa näyttää”

Lauri Ylönen ja Katariina-rakas onnistuivat salaamaan ilouutisen viimeiseen saakka – laulaja julkaisi nyt suloisen kuvan uudesta tulokkaasta!