Ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen ilmoitti lauantaina (11.3.) omalla Instagram-tilillään eronneensa puolisostaan Anu Puumalaisesta. Pirinen ja Puumalainen tapasivat aikoinaan Big Brother Suomi -ohjelman kuvauksissa.

– Nyt on tullut niin paljon inhottavia kommentteja, yksityisviestejä ja muuta kaikkea, että pakko laittaa sille piste. Olemme jatkaneet Anun kanssa eri teille ja pyytäisimme rauhaa käsitellä tätä kipeää asiaa, Helmeri kirjoitti Instagramissa.

Anu pysyi asiasta hiljaa useamman päivän, kunnes tänään tiistaina (14.3.) päätti kommentoida eroa Instagram-tilillään.

Julkaisemassaan tekstissä kiinteistövälittäjänä työskentelevä Anu kertoo ikävästä tilanteesta, johon joutui erään asiakkaansa kanssa.

– Olin asuntokauppaan liittyvään asiakkaaseeni yhteydessä, kun ihmettelin miksi hän ei ole ollut yhteydessä minuun kuten sovittiin, Anu pohjustaa tarinaansa.

– Hänen vastauksensa sai minut todella surulliseksi. Asiakkaani myönsi, että oli lukenut lehdistä asioita. Hän ajatteli, ettei hänen asuntonsa myyntiin liittyvät asiat tuntuneet niin tärkeiltä, että kehtaisi niistä juuri nyt olla minuun yhteydessä, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Asiakas oli Anun mukaan huolissaan siitä, mitä Anu joutuu tällä hetkellä käymään läpi elämässään.

– Ymmärrän tuon täysin. Samaan aikaan mietin, että kuinka moni muu tuleva asiakas tai vanha asiakkaani miettii tällä hetkellä samaa, ettei kehtaa olla minuun yhteydessä koska elän vaikeaa elämänvaihetta.

Nyt Anulla onkin vahva viesti kaikille nykyisille ja tuleville asiakkailleen:

– Haluan muistuttaa ja samalla kannustaa kaikkia tulevia asiakkaitani sekä vanhoja asiakkaitani, että olen edelleen yksityisyrittäjä, vaikka henkilökohtaisessa elämässä muutoksia olisikin. Jollain minunkin on ne lasten harrastusmaksut ja kauppakassit edelleenkin maksettava.

Anu vakuuttaa olevansa edelleen yhtä huolellinen ja tehokas asuntomyyjä kuin aina aikaisemminkin. Samalla hän myöntää rahan tulevan tällä hetkellä todella tarpeeseen.

– Henkilökohtaisesti eron jälkeen talousasiatkin muuttuvat radikaalisti, joten minulle on enemmän kuin tervetullutta saada lisää myytäviä koteja listoilleni! Anu muotoilee.

– Kaikesta selvitään! hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Anun julkaisun kommenttiosio on täyttynyt kannustavista tsemppiviesteistä. Myös Helmeri on kommentoinut postausta rohkaisevasti.

– Alusta loppuun 100% laatua asuntojen myynnissä, ex-rakas kehuu.

– Mitä yksityisyydessä tapahtuu niin sen ei pitäisi vaikuttaa mihinkään muuhun. Valitettavasti kaikki eivät ajattele näin. Tsemppiä Anu, eräs toinen toteaa.

Lue myös:

Big Brother -pariskunnan Helmeri Pirisen ja Anu Puumalaisen suhde päättyi – ”Olemme jatkaneet eri teille”

Helmeri Pirisen ja Anu Puumalaisen suhde joutui koetukselle Selviytyjien myötä – ”En palannut takaisin vanhaan”