Maailman tunnetuimmalle golf-ammattilaiselle Tiger Woodsille povataan voittoa sunnuntaina alkaneesta British Openista. Ennen ensimmäistäkään lyöntiä Woods ehdittiin valita pettäjänaisten toimesta jo kisojen seksikkäimmäksi golffariksi.
Kesä on paitsi pettämisen, myös golffaamisen kulta-aikaa. Sunnuntaina starttaava Britannian avoin golfturnaus on saanut myös pettäjänaiset liikkeelle. British Openin alla varatuille tarkoitetun treffisivuston Victoria Milanin naiskäyttäjät äänestivät, ketkä ovat kisojen kuumimmat pelaajat.
Kyselyn perusteella näyttää siltä, että British Open tulee olemaan Tiger Woodsin juhlaa sekä viheriöllä että naisrintamalla. 27 prosenttia Victoria Milanin käyttäjistä piti Woodsia golf-turnauksen seksikkäimpänä osanottajana. ”Tiikerin” kannoille ylsi vain Adam Scott 25 prosentin osuudella. Sergio Garcian (14%) jäi kyselyssä kolmanneksi.
Woodsin menestys seksibarometrissä tuli tuskin kenellekään yllätyksenä, sillä amerikkalainen on tunnettu golf-taitojensa lisäksi myös pesunkestävänä pettäjänä. Golffarin avioliitto ruotsalaiseen Elin Nordegrenin päättyi vuonna 2010 eroon Woodsin seksiseikkailujen seurauksena. Ero maksoi tuolloin Tigerille yli sata miljoonaa taalaa.
”Meille ei tullut yllätyksenä Woodsin menestys golf-kyselyssämme. Hänen maineensa on sekä golffarina että rakastajana kivenkova. Moni naiskäyttäjämme haluaisi varmasti päästä kokemaan Woodsin lähipelitaitoja käytännössä. Toivomme, että Woods on eronsa jälkeen oppinut käyttämään myös meidän palveluamme syrjähyppyjensä salaamiseksi ”, Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal kertoo.
TOP 10: British Openin kuumimmat golffarit
1. Tiger Woods 27%
2. Adam Scott 25%
3. Sergio Garcia 14%
4. Luke Donald 11%
5. Justin Rose 9%
6. Graeme McDowell 6%
7. Nicolas Colsaerts 3%
8. Phil Mickelson 2%
9. Ernie Els 2%
10. Rory Mcilory 1%
Kyselyyn osallistui 3225 Victoria Milanin naiskäyttäjää.