Sänkypuuhissa yksi monen miehen suurimmista huolenaiheista on pystyä pidättelemään orgasmiaan niin pitkään, että myös nainen ehtii saada oman nautintonsa. Jos mies ei ole rutinoitunut pornofilmitähti joka laukeaa käskystä, kuten useimmat eivät ole, hän todennäköisesti yrittää ajatella muita asioita, laskea matemaattisia yhtälöitä tai käyttää mitä tahansa keinoa, jotta ei laukeaisi naisen kannalta liian aikaisin.

Joillakin miehillä on vaikeuksia saada orgasmia ollenkaan, jolloin seksi kestää liian pitkään, mutta toisessa ääripäässä oleva ennenaikainen siemensyöksy on monelle miehelle todellinen ongelma.

Jos mies ei ole löytänyt parannuskeinoa ennenaikaiseen siemensyöksyynsä, ei hätää, sillä on olemassa sellaisiakin naisia jotka kiihottuvat entistä enemmän tästä ”vahingosta”.

Reddit-sivustolla käydyssä keskusteluketjussa pyydettiin ihmisiä paljastamaan mistä seksuaalisesta fetissistä he nauttivat mutta eivät kehtaa kertoa. Yllättäen kävi ilmi, että jotkut naiset nauttivat siitä, että kumppani laukeaa liian nopeasti.

Yllättävän fetissinsä paljastanut nainen kirjoitti:

Olen nainen ja kiihotun todella paljon ennenaikaisesta siemensyöksystä, varsinkin jos mies vaikuttaa todella nolostuneelta tai anteeksi pyytelevältä.

Vielä suurempana yllätyksenä tuli, että tämä nainen ei ollut suinkaan ainoa, vaan samasta fetissistä näyttävät nauttivan monet muutkin. Erään naisen mielestä ennenaikainen siemensyöksy on hänelle hyvin imartelevaa, koska hän ei voi olla ajattelematta olevansa niin hyvä, että mies ei pystynyt hallitsemaan itseään.

Yksi nainen tunnusti nauttivansa siitä, että mies yrittää vetäytyä mutta ei pystykään estämään itseään laukeamasta ja saa sillä tavoin naisen tuntemaan olevansa tilanteen hallinnassa. Sama nainen kertoi tekevänsä kaikkensa, jotta miehet laukeaisivat mahdollisimman nopeasti ja myönsi tulleensa hommassa varsin taitavaksi.

Hän kertoi viimeisimmästä kanssakäymisestään:

Nopein suoritukseni oli yhden söpön kundin kanssa, joka kutsui minut luokseen torstai-iltana. Imuttelimme muutaman minuutin, jonka jälkeen käteni hakeutui tunnustelemaan hänen varustustaan. Kirjaimellisesi heti kun koskin hänen penikseensä, hän jäykistyi ja tunsin pian sen jälkeen märän läiskän.

Hän oli todella nolona ja syytti siitä pitkää ”kuivaa kauttaan”, mutta minä olin että ”eeeeii, itse asiassa pidin siitä”, mitä hän ei uskonut, mutta ainakin yritin saada hänet tuntemaan olonsa paremmaksi.

Lännen nopeimmille laukojillekin on siis olemassa jossain nainen, joka ei pahastu ennenaikaisesta siemensyöksystä, vaan jopa pitää siitä.

(Kuvien naiset eivät liity juttuun)

Lähde: Unilad

Gif-animaatio: Imgur

Ylin kuva: Pixabay