Pääministeri Matti Vanhasen naisystävänä tutuksi tullut pitopalvelu- ja cateringyrittäjä Susan Ruusunen, 51, erosi reilu vuosi sitten pitkäaikaisesta elämänkumppanistaan. Suhteen päättymisen jälkeen hän on liittynyt Tinder-deittipalveluun.

– Olen käynyt muutaman kanssa kahvitreffeillä, mutta vielä ei ole sitä oikeaa osunut kohdalle, Susan kertoi Metropolille Naisten kymppi 2022 -tilaisuudessa Helsingissä.

Susan myöntää, että hän olisi vihdoin valmis löytämään rinnalleen uuden kumppanin. Tarkkoja kriteerejä hänellä ei ole miehen suhteen. Hän kuitenkin toivoo, että uusi kumppani olisi suunnilleen samaa ikäluokkaa hänen kanssaan.

– Ulkonäön suhteen minulla ei ole kriteerejä. Minulle on sen sijaan tärkeätä, että mies olisi yli 40-vuotias, sillä en välitä liian nuorista. Haluan myös, että mies on määrätietoinen ja vahva persoona.

Syksyn alussa elämäntaparemontin aloittanut Susan haluaa panostaa nyt hyvinvointiinsa.

– Koin olevani huonossa kunnossa, joten halusin laittaa elämäntapani uuteen uskoon. Olen panostanut urheilemiseen ja katsonut, että syön terveellisesti. Sitä kautta olen saanut uutta energiaa.

– En omista vaakaa, joten en osaa sanoa, paljonko paino on pudonnut syksyn aikana. Huomaan vaatteista ja omasta fiiliksestä, että muutosta on ruvennut tapahtumaan.

Susan pyrkii harrastamaan liikuntaa mahdollisimman monipuolisesti.

– Käyn enimmäkseen ryhmäliikuntatunneilla. Olen innostunut muun muassa joogaamisesta ja taistelulajeista. Menen kaikkeen messiin ja olen välillä vähän pihalla, mutta kaiken uuden harrastaminen on mielestäni hauskaa.

Lue myös:

Seiska: Matti Vanhasen ex-kohurakas Susan Ruusunen erosi – edusti minimittaisessa nahkahameessa

Susan Ruususen tytär mukana suositussa mallikilpailussa: ”Hain aika salassa kaikilta”