Itseoppinut vaginahieroja Antti Kurhinen traumatisoitui penispumpusta — mä en saanu pysäytettyä sitä, se rupes turpoo ja mun terska melkein räjähti!
Vaginahieroja Antti Kurhinen saapuu seksitohtori Satu Söderströmin vastaanotolle muista poiketen, mukanaan omat seksivälineet — dildo ja Kiinasta ostettu penispumppu.
Kurhinen paljastaa videolla uuden nautinnon lähteensä.
— Ihan viime aikoina oon ruvennu nauttiin nuolla puhdasta pyllynreikää.
Hän tykkää itsekin olla saavana osapuolena
— Tottakai se on kivaa, se kutittelee ja rupee seisoon paremmin, Kurhinen sanoo.
Kurhinen ei tunnustaudu seksivälineiden suurkäyttäjäksi.
— Mä haluun enemmän tehä kaikkee iha luomuna, hän kertoo.
Mies esittelee tilaamaansa elektronista penispumppua ja toteaa traumatisoituneensa aluksi sen käytöstä.
— Mä en tienny, et tässä on niin isot tehot, yhtäkkiä imas niin kovaa, se rupes turpoo, en saanu pysäytettyä sitä ja melkein mun terska räjähti. Mä olin niin paniikissa, äkkiä revin tän, varmaan olis tullu joku kuolio, Kurhinen parahtaa.
Vaginahieronnan hyödyistä saadaan tärkeää tietoja, miten se auttaa vaginaa toimimaan paremmin. Kurhiselle on tärkeää, että ihmiset eivät yhdistäisi vaginahierontaan seksuaaalisuutta ja seksiä.
– Moni luulee, et teen seksuaalista palvelua, mut se on samalla tavalla hyvinvointipalvelua ku tavallinen hieronta, vähä niin ku avataan paikkoja ja muuta. Se on taas eri asia, jos synkkaa hyvin ihmisen kanssa ja jos se vaatii, voit sä kaupan päälle vähä nusasta, voin mä sit olla hyväntekijä.
Videon lopussa Antti Kurhinen kehottaa ihmisiä naimaan enemmän, olemaan avoimempia ja kokeilunhaluisempia.