Juontaja Janni Hussi, 29, paljasti Instagram-tilillään, että on aloittanut melkoisen urakan yhdessä avopuolisonsa Joel Harkimon kanssa, sillä pari on aloittanut talon rakentamisen.

– Kun tämä elämä on muutenkin niin kovin seesteistä ja rauhallista niin ajateltiin ottaa vielä yksi pienen pieni projekti tähän. Ettei homma vaan pääsisi käymään tylsäksi, niin alettiin rakentaa taloa.

Todellisuudessa Janni ja Joel ovat valmistelleet projektia jo pidemmän aikaa ja käyneet erilaisia mahdollisuuksia läpi yhdessä arkkitehtien kanssa.

– Ajatusta on muhiteltu suuntaan jos toiseenkin yli vuosi. Ollaan mietitty vanhojen rakennusten kunnostamista, käännetty ja väännetty ja lopulta löydetty se meidän oma juttu.

– Koska kumpikaan meistä ei tosiaankaan ymmärrä tuon taivaallista rakentamisesta, päädyttiin kuuleman mukaan helppoon vaihtoehtoon, eli talopakettiin.

Täällä hetkellä ajatus omaan taloon muuttamisesta tuntuu kuitenkin vielä kaukaiselta.

– Tuntuu utopistiselta ajatukselta, että tontilla olevaan monttuun voisi vielä joku päivä muuttaa. Mutta on vaan pidettävä fokus siinä, että joku päivä siinä vielä se oma Kastelli lepää ja me siellä sisällä, Janni kirjoittaa ja pyytää seuraajiltaan myös neuvoja.

– Kaikki neuvot ja vinkit oman henkisen hyvinvoinnin (ja parisuhteen) tueksi otetaan vastaan!

Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Minttu tarjosikin kommenteissa oman vinkkinsä tulevaan koitokseen.

– Pro tip – osta ammattilaisilta ja nauti parisuhteesta, Minttu neuvoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Janni ja Joel ovat seurustelleet vuodesta 2018 ja avoliittoon he muuttivat vuonna 2019.

Lue myös:

Janni Hussi julkaisi liudan erikoisia bikinikuvia – some hämmentyi: ”Sehän on hyvä kun röörit aukeaa”

Hjallis Harkimo poseeraa miniäehdokkaansa Janni Hussin kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa – ”Appiukko teki temput”