Muusikkopariskunta Jannika B ja Toni Wirtanen menivät naimisiin uudenvuodenaattona vuonna 2013. Merkkipäivää juhlistaakseen Jannika B julkaisi uutenavuotena koskettavan julkaisun omalle Instagram-tililleen.

Postauksensa oheen Jannika on lisännyt liudan kuvia tärkeistä ja ikimuistoisista hetkistä, joita pariskunta on perheensä kanssa saanut viimeisen vuoden aikana kokea. Kuvarullan ensimmäisessä otoksessa Jannika ja Toni poseeraavat onnellisen näköisinä juhlavaatteet yllään.

– Valoisaa uuttaa vuotta jengi! (Vauva)vuosi 2022 sisälsi niin paljon kaikkea, Jannika aloittaa kirjoituksensa viitaten parin syksyllä 2021 syntyneeseen toiseen lapseen.

– Töitä. Uutta musaa. Keikoille paluuta kolmen vuoden tauon jälkeen. Uusia aluevaltauksia: SuomiLOVE-juontajapesti ja kirjan kirjoittaminen sekä julkaisu, hän jatkaa luetellen.

Kulunut vuosi vei niin Jannikaa kuin Tonia keikkojen perässä ympäri Suomen.

– Tuhansia kilometrejä. Kymmeniä hotellihuoneita. Isoja ja pieniä onnistumisia sekä epäonnistumisia. Sitä se tekeminen nimittäin teettää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Töiden ohessa pariskunta on saanut seurata lastensa kasvua. Lisäksi Jannika on itse opetellut rajojen asettamista ja itsensä arvostamista.

– Toni Wirtanen mennyt ja tulevat vuodet taitavat olla kolmen naisen temperamentin ymmärtämistä. Sitä kun ei aina ymmärrä itsekään, laulaja vitsailee sydänemojin kera.

Laulajaperheen elämään on viime kuukausina mahtunut paljon suuria tunteita.

– Naurua ja itkua. Huolta ja pelkoa maailmantilanteesta, mutta myös uskoa ja toivoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rakkaus on silti Jannikalle tärkeintä.

– Ilman sitä kaikki muu tuntuisi aika turhalta. Se kantaa huonoina päivinä ja loistaa hyvinä, artisti painottaa.

– Eilen vietettiin keramiikkahäitä Tonin kanssa. Mikä sen sopivampi nimi hääpäivälle juuri sinä vuonna, kun hurahdin keramiikkaan.

Haasteista huolimatta Jannika kokee, että vuosi 2022 on ollut hyvin onnistunut. Hän on nähnyt ystäviään, ollut vähemmän somessa ja pyrkinyt tarjoamaan läheisilleen kiireetöntä yhdessäoloaikaa.

– Tälle uudelle vuodelle toivon tätä kaikkea samaa. Lisäyksenä maailmanrauhaa sekä enemmän unta, Jannika summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jannika B joutui Vain elämää -ohjelmassa raskaan tilanteen keskiöön – kertoo nyt totuuden tapahtumista: ”Pyytelin anteeksi”

Jannika B sairastui masennukseen – luuli kärsivänsä syövästä: ”Aloin pelätä kaikkea”