Tunnettu hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Jutta Larm puhuu avoimesti parisuhteestaan omalla Instagram-tilillään.

Larm kihlautui puolisonsa Juha Larmin kanssa syksyllä 2017. Elokuussa 2018 pariskunta meni naimisiin, ja nyt kaksikko elää rauhallista parisuhde-elämää Pirkkalassa sijaitsevassa omakotitalossaan.

Larm toteaa tuoreessa postauksessaan, ettei rakkautta tai oikean kumppanin löytymistä voi pitää itsestäänselvänä asiana.

– Moni elää rakkaudettomassa maailmassa. Tai ainakin tuntee, ettei itse tule rakastetuksi. Oikeaa kumppania ei vaan tunnu löytyvän tai nykyinen parisuhde ei ole sitä, mitä toivoisi, Larm kirjoittaa.

Hän muistuttaa, että kaikki voi kuitenkin ”muuttua hetkessä”.

– On asioita joihin voit itse vaikuttaa ja sitten niitä, joihin et voi vaikuttaa. Ne ovat jonkun toisen ihmisen tai korkeamman hallussa, nainen painottaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Larmilla itsellään on omakohtaista kokemusta siitä, kuinka asiat voivat kääntyä myös hyvästä ikävään. Silti hän kehottaa ihmisiä luottamaan elämään.

– Jos sulla on kaikki hyvin just nyt, ota se kiitollisuudella vastaan! Älä pelkää rakkauden loppumista, tai että jotain ikävää tapahtuu. Älä ajattele huomista vaan nauti tästä hetkestä.

Jutta paljastaa, että hänen ja Juhan suhdetta on epäilty moneen otteeseen. Arvostelijat eivät ole uskoneet parin rakkauden kestävän.

– Skeptikot sanoivat meille, että ei tule kestämään. Odottakaa kun alkuhuuma haihtuu. Vaan kun ei ole haihtunut. Joka aamu kun herään Juhan vierestä sydämeni täyttyy rakkaudesta ja kiitollisuudesta, Larm kuvailee.

Postauksensa lopussa Larm haluaa välittää seuraajilleen voimaannuttavan viestin:

– Viestini sulle vuoteen 2022 on, että kulje sydän auki. Hae voimaa, rauhaa ja tasapainoa sisältäsi, sillä siellä sitä on enemmän kun ehkä uskotkaan. Jos sulla on usko johonkin suurempaan, muista pysähtyä hetkeksi päivittäin ja hiljentyä. Sinua kyllä kuullaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jutta Larmilta rehellinen avautuminen mielenterveydellisestä haasteestaan – saa tukea Juha-rakkaaltaan: ”Se on tosi kuormittavaa”

Seiska: Sara Sieppi ja Jutta Larm paljastivat vihdoin syyn verkkokauppansa sulkemiselle – sisustusliike ehti olla auki vain vuoden!