Suomen ensimmäinen varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan selvitti suomalaiskäyttäjiensä suunnitelmat pääsiäislomalle. Vastaukset osoittavat, että perhe pitää pettäjät kotona, mutta pääsiäismunien syömisestä salarakkaiden luona haikaillaan kovasti. Käyttäjäkyselyn perusteella miehistä 55,7 % ja naisista 66,7 % viettää pääsiäisen puolisonsa kanssa kotioloissa tai sukulaisten luona. Pettäjille pääsiäinen osoittautuu olevan kuitenkin tuskallisen pitkä viikonloppu, sillä miehistä 77,0 % ja naisista 54,8 % viettäisi pääsiäisen mieluummin rakastajansa kanssa.
Vähemmistönä olevat käyttäjät, jotka suuntaavat viettämään pääsiäisjuhlaa poikkeuksellisesti salarakkaan kanssa suuntaavat todennäköisemmin hotelliin, toisen mökille, lomamatkalle tai kylpylään. Pääsiäinen onkin tulosten puolesta hyvin samankaltainen kuin joulu. Miehistä 67,2 % totesi pääsiäisen olevan hyvä aika pettämiselle, mutta konkreettisia aikeita oli vain 49,3 %:lla vastaajista. Aikaisempina pääsiäisinä tapahtuneen pettämisen myönsi 35,0 % miehistä.
Vuoden 2012 pääsiäisenä kirjautumistahti oli yli viisitoistakertainen arkeen verrattuna. Kaikkiaan sivulle kirjauduttiin peräti 2,3 miljoona kertaa. Toteutetun tutkimuksen perusteella odotetaan sivulle myös tänä vuonna melkoista kuhinaa.