Kyllä miehet ovat kekseliäitä, ainakin mitä tulee uusien masturbointikeinojen kehittämiseen.

Äskettäin julkisuuteen nousseessa masturbointivillityksessä miehet simuloivat suuseksiä banaaninkuorilla. Kyllä, luit oikein! Banaaninkuorilla.

Monet miehet ovat paljastaneet Redditin ja JackInWorldin keskustelufoorumeilla masturboivansa banaaninkuorien avulla. Miesten mukaan banaaninkuoret toimivat erityisen hyvin, koska niiden sisäpuoli toimii eräänlaisena liukuvoiteena ja siten vastaa suuseksistä saatavaa tunnetta.

Lääkärit ovat touhusta huolissaan ja varoittavat, että miesten ei pitäisi sitä harrastaa, koska se voi aiheuttaa penikseen ärsytystä, joka voi olla kivuliasta ja saattaa johtaa tulehduksiin.

Redditissä eräs mies paljastaa harrastaneensa kyseistä toimintaa jo vuosien ajan ja lisää, että se on hänen mielestään ”aivan mahtavaa”. Mies kuvailee banaaninkuorien olevan lähempänä suihinottoa kuin yksikään seksilelu. Hän väittää saaneensa suuseksiä satoja kertoja, joten hän uskoo tietävänsä, mistä puhuu.

Eräs toinen mies kertoo satuttaneensa itseään banaaninkuorilla, mutta ei sillä tavalla, mistä lääkärit varoittavat. Mies nimittäin kertoo liukastuneensa vessan lattialle pudonneeseen ”käytettyyn” banaaninkuoreen, ja kaatuessaan kolautti päänsä vessanpönttöön.

Yksinkertainen ohje banaaninkuorimasturbointiin – omalla vastuulla!

JackInWorld-sivustolla jopa pisteytetään erilaisia banaaninkuoria seksilelutarkoitukseen ja annetaan touhuun hyvin yksinkertainen ohje: ”Kuori banaani (voit syödä sen myöhemmin), laita kuori peniksesi ympärille ja masturboi sillä”. Lisäohjeissa neuvotaan, että kuori kannattaa irrottaa vain yhdellä viillolla ja sitten leikata se poikki yhdestä päästä, josta penis laitetaan sisään. Sivuston mukaan vielä voimakkaampia lisätuntemuksia saadaan aikaan, jos kuorta ensin hieman lämmitetään mikrossa. Mahdolliset kokeilut omalla vastuulla!

Lähde: Daily Star

Kuvituskuva: Pixabay