Suosittu laulaja Erika Vikman lomaili hiljattain uuden kumppaninsa kanssa upeissa maisemissa Kreikan Rodoksella. Vikman julkaisi reissusta useita kuvia, joista yhdessä hän poseerasi miesystävänsä kanssa kauniin auringonlaskun edessä uimarannalla.

Vikmanin tuore rakas on Seiska-lehden tietojen mukaan keski-ikäinen, pohjanmaalainen lääkärimies. Artistitähti vahvisti suhteensa Me Naiset -lehdelle viime viikolla.

– Olen tällä hetkellä suhteessa ja onnellinen. Tämä suhde tuntuu oikealta ja potentiaaliselta myös pitkällä tähtäimellä, Vikman totesi Me Naisille.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Vikman on palannut ylelliseltä lemmenlomaltaan takaisin Suomeen. Arki kotimaassa on Vikmanin sosiaalisen median perusteella alkanut rauhallisissa ja sporttisissa tunnelmissa.

Vikman päivitti eilen tiistaina (30.5.) oman Instagram-tilinsä Stories-osioon liudan videoita tenniskentältä sekä omalta takapihaltaan.

Eräässä videossa näkyy yllättäen myös Vikmanin lääkärirakas, joka leikkaa ruohoa laulajan pihalla. Mies on pukeutunut rentoon oloasuun, ja hänen varmat otteensa ruohonleikkurin kanssa kertovat, ettei hän ole kyseisessä puuhassa ensimmäistä kertaa.

– Hän on (sydän), Vikman ylistää romanttiseen sävyyn videonsa ohessa.

Myös Vikmanin Peppi-koira on päässyt naisen Stories-postauksiin. Pitkään nurmikkoon tykästynyt karvakuono katselee ruohonleikkuuta hämmentyneenä pihan terassilta.

– Hänen rakas viidakko leikataan! Vikman kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rakastunut Erika Vikman yllättää näyttävällä bikinikuvalla

Seiska: Erika Vikman ja uusi lääkärirakas karkasivat lemmenlomalle – herättivät huomiota uimarannalla