Lopultakin pilleri ennenaikaiseen siemensyöksyyn – kasvattaa miehen kestokykyä nelinkertaisesti!

Lähes kaikki miehet ovat kokeneet jossain vaiheessa elämäänsä ennenaikaisen siemensyöksyn.

Useimmille kyseessä on yksittäinen tapahtuma, mutta joillekin se on jatkuva vaiva, johon ei tähän mennessä ole ollut saatavilla kovin helppoa ja tehokasta hoitoa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa, sillä testattavana oleva uusi pilleri pidentää todistetusti miehen kestokykyä sängyssä jopa nelinkertaisesti.

Cligosiba-nimisen lääkkeen vaikutus perustuu siihen, että se estää ”rakkaushormoniksi” kutsuttua oksitosiinia vaikuttamasta ja siten hidastaa orgasmin saavuttamista.

Ennenaikaiseksi siemensyöksyksi määritellään tilanne, kun mies laukeaa korkeintaan yhden minuutin kuluessa seksin aloittamisesta. Ennenaikainen siemensyöksy on miehelle kova paikka ja se voi helposti aiheuttaa hänelle masennusta, koska hänestä tuntuu, että hän ei kykene tyydyttämään kumppaniaan. Se voi myös johtaa suhteen rikkoutumiseen ja avioeroon.

Oksitosiinin ja laukeamisen yhteys on todistettu tukimuksissa. Kun mies kiihottuu ja lähenee orgasmia, hänen veressään on enemmän oksitosiinia. Oksitosiinin vaikutus on todistettu myös päinvastoin, sillä sen lisääminen elimistöön nenäsuihkeen kautta on auttanut sellaisia miehiä laukeamaan, joille orgasmin saavuttaminen on ollut vaikeaa.

Noin 220 miestä testaa tällä hetkellä eri puolilla Yhdysvaltoja kliinisissä kokeissa cligosibania ja tutkimustulokset ovat olleet vakuuttavia. Lääkkeen on todettu selkeästi vähentävän oksitosiinin määrää veressä.

Tutkittavien miesten keskiarvoinen aika orgasmin saavuttamiseen oli 33 sekuntia. Lääkkeen avulla aika piteni 3,8-kertaisesti. Vaikutus oli yli kaksinkertainen verrattuna verrokkiryhmään, jolle annettiin lumelääkettä.

Lähde: Daily Mail

Kuva: Pixabay