Jos nautit itsetyydytyksestä, voisitko kuvitella, että siitäkin voi saada itselleen työn? Tämä on todellakin mahdollista ja siitä saa vuodessa jopa yli 30 000 euron palkkatulot. Kyseessä on erilaisten seksivälineiden testaaminen ja näiden puuhien raportointi. Ei hassumpi tienesti masturboinnista.
LoveWoo-niminen seksivälineitä valmistava yhtiö on julkaissut työpaikkailmoituksen, jossa haetaan henkilöä testaamaan seksileluja ammatikseen. Paikan saava työntekijä viettää viikosta kaksi päivää kotona ja kolme toimistolla. Uskomatonta, mutta totta – hän saa myös käyttää niin paljon lomapäiviä kuin haluaa. Lisäksi hänellä on ilmainen terveydenhoito, vapaata syntymäpäivänään ja sitä edeltävänä päivänä, ja luonnollisesti hänellä on myös käytettävissään kaikki yhtiön seksilelut, -vaatteet ja -pelit.
Unelmatyöhönsä palkattu henkilö kokeilee seksileluja ja raportoi miltä ne tuntuvat, ja miten niitä voisi kehittää entisestään. Sitten hän jakaa mielipiteensä mielihyvää tuottavista tuotteista somessa, kirjoittaa aiheesta yhtiön nettisivuille ja vastailee yhtiön asiakkaiden kysymyksiin.
Seksilelujen testailu työkseen voi tietenkin ajan myötä alkaa tuntua puuduttavalta, mutta niin voi käydä melkein missä tahansa muussakin työssä. Kovin monessa laillisessa työssä sinulle tuskin kuitenkaan maksetaan masturboimisesta.
Lähde: Playboy