Vain elämää -sarjasta tuttu laulaja Tuure Kilpeläinen ja taiteilija Manuela Bosco odottavat perheenlisäystä. Manuela paljasti ilouutisen Instagramissa.

– Meille on tulossa kevätvauva. Kummallekin neljäs biologinen. Kuudes lapsi perheessämme. Määrä kuulostaa paljolta ja sitä se onkin. Tämä sielu, kuten ei kukaan heistä, ole kuitenkaan millään muotoa itsestäänselvyys. Kuten ei ole lapsen saaminen ylipäätään. Haluaako edes lapsia. Puhumattakaan siitä voiko heitä saada, Manuela kirjoittaa.

Manuela myöntää, että takana on raskas ja surun täyttämä vuosi.

– Olen saanut tänä vuonna kaksi keskenmenoa. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta keskenmenoista, eikä tosiasiallista ymmärrystä siitä, mitä se voi merkitä äidille, isälle tai perheelle ylipäätään. Kuolema yllätti täysin. Vaikka puhumme lääketieteellisin termein alkion kuolemasta, on se itselleni ollut lapseni kuolema.

– Nämä menetykset, jotka ovat aina fyysisesti lihaa ja verta, usein täynnä kipua ja synnytystuskia, ovat henkisesti portaaleja, jotka johdattavat meidät sinne missä asuvat kaikki muutkin menetykset, pettymykset, häpeä, kipu, turhautuminen, kateus ja syvä suru, Manuela kirjoittaa.

Lue myös:

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen juhlivat rakkauttaan – harvinainen yhteiskuva julki: ”Katse edelleen samaan horisonttiin”

Tuure Kilpeläinen paljastaa vaikean tilanteen aiemmalta Vain elämää -kaudelta – ”Jouduin pitämään asiat sisälläni”