Juontaja Mari Valosaaren avioliitto päättyi yllättäen, kun hänen aviomiehensä Mikko haki avioeroa marraskuun alussa. Nyt Mari on julkaissut Instagram-tilillään karun kuvan tyhjästä asunnostaan. Ex-mies on vienyt eron tuoksinnassa mukanaan lähes kaiken.

Valosaari poseeraa kuvassa tyhjässä asunnossa, jossa on vain muutama lasten jakkara ja pöydän virkaa toimittaa puukantinen laatikko.

– Tämä siitä sitten seuraa, kun luottaa ja hävittää kaiken omaisuutensa parisuhteen vuoksi. Menihän ne sinänsä hyvään tarkoitukseen, Valosaari kirjoittaa kuvatekstissä.

– Onneksi tämäkin kääntyy vielä vahvuudeksi. Tästä nyt sit vaan puhtaalta pöydältä uusi alku, täytyy vaan ensin hommaa se pöytä.

Tyhjyttä kumisevasta kodista huolimatta Valosaari näyttää suhtautuvan tilanteeseen huumorilla. Kuvan lisäksi hän on julkaissut myös lyhyitä videoita, joissa vitsailee tilanteestaan ystävänsä kanssa.

– Haluisitsä kahvin? Eiku ei vitsi ei mulla ole kahvinkeitintä, Valosaari pahoittelee ystävälleen videolla.

– No mutta otatko teetä? Ai niin kun eihän mulla ole vedenkeitintä. Valosaari vitsailee myös siitä, etteivät he voi siirtyä sohvalle sillä sekin puuttuu. Myöskään elokuvan katsominen ei onnistu, sillä hänellä ei ole televisiota.

– No, mennään vaan nukkuun. Ei kun niin… ei mulla ole sänkyä, Valosaari toteaa viimeisellä videolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Mari Valosaaren mies haki avioeroa – häistä alle puoli vuotta!

Mari Valosaari meni naimisiin – valitsi häävieraat hyvin erikoisella tavalla!