Vuoden 2013 Miss Suomi ja vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 33, paljastaa Me Naiset -lehden haastattelussa olevansa suhteessa kiipeilyvalmentajansa Don Bowien, 52, kanssa.

Kanadalainen Don on toiminut jo vuosia Lotan kiipelyparina ja valmentajana, mutta tammikuusta saakka he ovat olleet pari myös romanttisessa mielessä. Lotan mukaan suhde syveni rakkaudeksi, kun kaksikko oli pitkään erossa toisistaan.

– Emme nähneet yli puoleen vuoteen. Minulle tuli sellainen ikävä, jota en ajatellut tulevan, Lotta muistelee Me Naisille.

Lotta kävi jopa treffeillä tuon puolen vuoden aikana, mutta huomasi aina vertaavansa muita miehiä Doniin. Lopulta hän päätti pyytää Donin mukaansa Meksikoon ja yhteisen loman jälkeen heistä tuli pariskunta.

 • Liity nyt Facebook-ryhmäämme Viihdekanava, etkä missaa mitään!
 • – Se oli tavallaan järkipäätös, joka perustui yhteisiin arvoihin ja elämäntyyliin. Minun on rehellisesti vaikeaa kuvitella, että kukaan mies alkaisi base camp -aviomiehekseni lätkävaimojen tyyliin.

  Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

  Yhteinen elämäntapa tarjoaa parille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä eri tavalla.

  – Kyllähän se on iso tekijä, jotta parisuhde ylipäätään voi toimia.

  Parin 19 vuoden ikäero ja Donin elämänkokemus on tarjonnut Lotalle perspektiiviä myös omiin ajatuksiin.

  – Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Toisaalta ikäeron huomaa myös siinä, mistä leffoista tai esiintyjistä hän puhuu. Ne eivät välttämättä ole meillä ihan samoja.

  Lähde: Me Naiset

  Lue myös:

  Lotta Hintsa keskeytti yllättäen vuoren valloituksen – avautuu poikkeuksellisesta hengenpelastusoperaatiosta

  Huh! Lotta Hintsa julkaisi bikinikuvia jäätävästä uintireissustaan: ”Paras tapa palautua”