Mies tapasi naisen hengenpelastajien valmennuskurssin yhteydessä ja kävi tämän kanssa treffeillä useaan otteeseen. Naisella oli kuitenkin oma motiivinsa tapailulle.

Will (nimi muutettu) ajatteli, että parilla oli kipinää heti alusta asti, joten he vaihtoivat yhteystietoja. Muutaman viikon jutustelun jälkeen Will pyysi naista elokuviin ja hän suostui. Ennen pitkää treffejä kertyi useita.

Willin pyrkimykset vakavampaan suuntaan olivat naiselle kuin ilmaa, mutta he jatkoivat treffailua siitä huolimatta. Sitten kuvaan astui yhteinen miespuolinen ystävä, joka paljasti Willille naisen todelliset aikeet. Mies kertoi naisen tekevän samaa myös muille miehille ja lähetti Willille kuvakaappauksen tekstiviesteistä, joita hän oli vaihtanut naisen kanssa. Kuva viesteistä alapuolella.

https://imgur.com/gallery/QZX66eg

– Tapailetko nyt ”Willin” kanssa?

– En oikeastaan, mutta niin kauan kuin hän maksaa kaiken, annan hänen viedä minua ulos. Tytön pitää syödä.

– Miksi sinun pitää tehdä hänelle noin?

Vastauksena hän sai naiselta vain käsiä levitteleviä hahmoja, jotka voisi tulkita sanoilla ”en voi itselleni mitään”.

Kuultuaan asioiden todellisen laidan, Will pyysi naista uudestaan treffeille, syömään grilliravintolaan.

– Tilasin menun kalleimman annoksen ja hän teki samoin. Söimme myös upeat jäätelöannokset ja joimme lukuisia juomia. Imartelin häntä paljon ja hymyilin jatkuvasti ennen kuin lähdin käymään vessassa ja poistuin paikalta. Olin myös hänen kuskinsa, kertoi Will.

– 45 minuuttia myöhemmin sain naiselta raivokkaita viestejä, joissa hän kertoi joutuneensa kutsumaan äitinsä maksamaan, sillä hänellä ei ollut rahaa mukanaan, jatkoi Will.

– Tiedän, ettei tämä ole iso juttu, mutta harmittaa, koska luulin hänen olevan kiinnostunut minusta. Tuntui kuitenkin hyvältä jättää hänet näin, päätti Will.

Lähteet: Mirror, Imgur

Ylin kuva: Pixabay