Millaista on elämä 2,5 cm mikropeniksen kanssa? Tämä mies kertoo

Miehet ovat kautta aikojen ”ottaneet mittaa” toisistaan silmäilemällä toistensa sukukalleuksia. Suurimman peniksen omistajalla on ollut pieni henkinen yliote vaatimattomammin varusteltuihin miehiin verrattuna.
Vaikka naiset ovat yrittäneet vakuutella, että peniksen koolla ei olisi väliä, miehet itsepintaisesti uskovat päinvastoin. Entä sitten sellaiset miehet, joilla on ns. mikropenis, eli keskivertokokoa huomattavasti lyhyempi siitin?
50-vuotias runoilija Ant Smith tietää, millaista on elämä mikropeniksen kanssa. Smithin peniksen pituus on 2,5 cm, mutta hän sanoo olevansa ylpeä siitä. Smith vieraili ITV:n This Morning -aamuohjelmassa kertomassa, miten mikropenis on vaikuttanut hänen elämäänsä.
Smith on saanut kestää koko elämänsä ajan pilkaamista peniksensä pienestä koosta ja sanoo kärsineensä sen seurauksena huonosta itsetunnosta. Myöhemmin hän kuitenkin oppi elämään asian kanssa ja haluaa rohkaista muitakin miehiä olemaan ylpeitä miehuudestaan, koosta huolimatta. Hän korostaa, että mikropeniksen omaavia miehiä on peräti 7 miljoonaa, joten he eivät ole yksin asiansa kanssa.
Smith selätti lopulliseti itsetunto-ongelmansa alkamalla kirjoittaa pienestä peniksestään. Ensin hän kirjoitti aiheesta viraalisti levinneen runon Shorty (suom. ”pätkä”) ja sen jälkeen hän kirjoitti kirjan The Small Penis Bible (suom. Pienen peniksen raamattu), joka sisältää humoristisia tosielämän kertomuksia elämästä pienen peniksen kanssa.
Smith toivoo, että sanaa ”mikropenis” ei enää käytettäisi.
– Se on hyvin tarkka lääketieteellinen termi, eikä siitä mielestäni ole juurikaan apua. Oikeasti se tarkoittaa ihmisten leimaamista. Sillä yritetään lokeroida ihmisiä ryhmiin, vaikka olemme kaikki erilaisia.
Smithille koolla ei ole väliä, koska hän sanoo pystyvänsä tekemään paljon ”täydessä valmiudessa”.
– Käytän paljon muutakin kuin vain sitä kohtaa anatomiastani suhteessa kauniin vaimoni kanssa.
Jos joku kuitenkin haluaa saada peniksensä suuremmaksi, Smith tietää mikä oikeasti toimii.
– Painonhallinta tekee ilman muuta peniksestä suuremman, maksimissaan parilla sentillä. Sitten on olemassa venyttäviä laitteita, jotka ammattilaisen avustuksella lisäävät pituutta – mutta älä yritä niitä itseksesi, Smith varoittaa.
Aamuohjelmassa kerrotaan, että puolet miehistä tunnustaa pelkäävänsä peniksensä olevan liian pieni. Jos useampi Smithin kaltainen mies uskaltaisi puhua asiasta, kenties miesten yleinen pelko tästä asiasta voisi vähentyä.
Alla video Ant Smithin haastattelusta.

Lähde: This Morning
Kuva: YouTube