Viime jouluna Mökkitie Records -levy-yhtiön toimitusjohtajan Olli Saksan kanssa kihlautunut laulaja Mira Luoti hehkuu onnea. Kampin Fressi -kuntosalin hyväntekeväisyystapahtumassa tiistai-iltana esiintynyt laulaja paljastaa, että kosiminen tapahtui perinteisin menoin.

– Emme sopineet kihlauksesta mitenkään yhteisesti vaan kyllä minua ihan kosittiin perheen läsnä ollessa illallisella. Olli on perinteinen mies. Oli heti itsestään selvää, että vastaan myöntävästi, Mira kertoo Metropolille.

– Olen rakastunut, Mira kertoo Metropolille onnellisesti hymyillen. 

Mökkitie Records -levy-yhtiön alla musiikkia tekevä artisti tutustui kihlattuunsa töiden kautta.

– Näissä musapiireissähän piirit ovat aika pienet. Aika pitkälti me toisemme näissä tunnetaan, Mira toteaa. 

Kihlauksesta huolimatta Mira ei haaveile avioliitosta. 

– Avioliittosysteemi on omaan makuuni vähän vanhanaikainen. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, laulaja vastaa mystisesti. 

Tuore kihlapari ei ole esiintynyt julkisuudessa yhdessä tai antanut yhteishaastatteluja. Mira kertoo, että hän ei itse halua tuoda parisuhteitaan julkisuuteen.

– Mutta kuitenkin kyseessä on vähän sama asia kuin lapset tai koirat, ne kuuluvat elämääni. Ei niitä sen takia salatakaan. 

Toivon kaikkea hyvää

Mira julkaisi alkuvuodesta uuden singlen Täydellinen puolikas. Kappaleella laulaa myös Happoradio -yhtyeen keulakuva Aki Tykki.

– Meillä on Akin kanssa pitkä historia, ja oli luontevaa tehdä hänen kanssaan tällainen kaunis kappale. Laulun hahmot ovat vielä aika kiinni toisissaan, vuosi on vierähtänyt ja silti tuntuu vielä kipeältä. Tämä on varmasti monelle tuttu asia, mutta tärkeää on, että ei käännä eroa katkeruudeksi ja vihaksi vaan toivoo rakastamalleen ihmiselle kaikkea hyvää jatkossa. 

– Näin teen itsekin omassa elämässäni, laulaja sanoo.

Mira on aiemmin ollut naimisissa Kristian Björkin kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2013. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Tämän jälkeen Mira oli avoliitossa Happoradio -yhtyeen kitaristin Mika ”AH” Haapasalon kanssa, jonka kanssa sai yhteisen lapsen vuonna 2014. Pitkään on-off-suhteessa ollut pari erosi lopullisesti vähän yli vuosi sitten.