Näin estät parisuhteesi kipinän sammumisen – 4 vinkkiä naisille

Pitkässä parisuhteessa alkuhuuma haihtuu väistämättä ennen pitkää, ja intohimo väistyy arkisten asioiden tieltä. Pienillä asioilla suhteeseen voi kuitenkin tuoda uutta kipinää. Parisuhdeasiantuntija April Masini antaa neljä käytännön vinkkiä, joiden avulla estät parisuhdettasi kangistumasta kaavoihin.

1. Panosta ulkoasuusi

Vahva nainen toki säilyttää itsenäisyytensä ja pukeutuu itseään varten. Parisuhteellesi ei kuitenkaan tee pahaa, jos kiinnität huomiota pukeutumiseesi esimerkiksi silloin, kun menette ulos syömään. Kumppanisi arvostaa sitä, että panostat ulkonäköösi, sillä silloin olet itsevarmempi ja osoitat, että häneltä saamasi huomio on sinulle tärkeää.

2. Toteuttakaa suunnitelmanne

Jos olette aina puhuneet yhteisestä vaelluksesta, koiranpennun ottamisesta tai vain uuden ravintolan kokeilemisesta, toteuttakaa suunnitelmanne. Lista yhteisistä suunnitelmista tekee hyvää suhteelle. Kysy kumppaniltasi, mitkä ovat hänen tavoitteensa ja haaveensa loppuvuodelle, ja jaa hänen kanssa omasi. Suorittakaa esimerkiksi kolme näistä suunnitelmista yhdessä.

3. Osta uusia alusvaatteita

Parisuhdeasiantuntija Masinin mukaan ihmiset pitävät parempaa huolta autoistaan kuin alusvaatteistaan. Taaskaan kysymys ei ole siitä, että kumppanisi vaatii sinua käyttämään tietynlaisia alusvaatteita ja toteutat hänen tahtonsa, vaan siitä, että kauniissa alusvaatteissa tunnet olosi itsevarmemmaksi ja seksikkäämmäksi.

4. Anna suhteellesi sen ansaitsema huomio

Jos parisuhteesi alkaa tuntua pitkäveteiseltä, älä anna sen luisua yhä tylsemmille urille. Intohimon haihtuessa on aika panostaa suhteeseen yhä enemmän ja näyttää kumppanillesi, että haluat olla hänen kanssaan.
Lähde: Elite Daily


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.