Monet miehet ovat joskus joutuneet kuulemaan kavereiltaan lauseen: ”Hän on täysin tasosi yläpuolella!”

Nämä mitättömät sanat lamaannuttavat lähestymistä unelmiesi naiseen. Miten sitten miehet, jotka ovat täysin erilaisia kuin seurustelukumppaninsa, tekevät sen? Vastaus on yksinkertainen: He eivät luovuta, vaan käyttävät hyväkseen omia vahvoja puoliaan!

Miesten tulisi keskittyä enemmänkin oman viehättävyydensä ylläpitämiseen ja käyttää järkeään hyväkseen naista lähestyttäessä. Katso alta kahdeksan vinkkiä, joiden avulla voit saavuttaa kateissa olevan elämäsi prinsessan ja pitää hänet itselläsi!

1. Kunnioita hänen älyään

Monet naiset ovat sekä kauniita, että fiksuja. Pelkästään ulkokuori ei kerro ihmisestä kaikkea! Yritä päästä naisen pään sisään ja keskity enemmän hänen sisäisiin kuin ulkoisiin piirteisiin. Tällä tavoin viestit hänelle, ettet ole kiinnostunut pelkästään hänen viehättävästä ulkonäöstään! Olet ehkä erilainen kuin muut miehet… tai ainakin viestit tämän hänelle.

2. Käytä omaa järkeäsi

Jos et sattumoisin ole veistosmainen adonis, niin järki ja ulosantisi ovat sinun suurin valttikorttisi. Osoita hänelle, kuinka olet asioista perillä, mutta älä vahingossakaan anna ylimielistä ja kaikkitietävää kuvaa itsestäsi! Ole itsevarma äläkä epäröi kertoa kantaasi keskustelun aikana erilaisiin asioihin!

3. Pidä sosiaalisen median päivitykset kurissa

Tärkeä nyrkkisääntö: Kun saat viehättävän naisen puhelinnumeron, älä missään nimessä ota yhteyttä heti samana päivänä. Suositeltavaa on pitää edes päivä tai kaksi välissä ennen kuin ryhdyt toimeen.

Mikään ei ärsytä kaunista naispuolista ystävääsi yhtä paljoa kuin tilanteet joissa olette olleet kaksin, ja merkitset tämän tapahtuman esimerkiksi Facebookiin. Älä mene tilanteiden edelle, vaan anna naiselle vastuu ensiaskeleen ottamiseen sosiaalisessa mediassa. Kun tapailemisenne on vakiintunut ja näette yhä useammin, on jo itsestään selvää, että maailma saa tietää yhteisestä ajanvietostanne.

4. Pidä hauskaa

Hauskan pitäminen ei ole tässäkään tapauksessa pahitteeksi. Yhteinen ajanviettonne tulisi koostua yhteisistä nauruista ja jaetuista huvittavista tilanteista. Käytä mielikuvitustasi, ja jos vahingossa sanot väärän vitsin, paikkaa tilanne nauramalla itsellesi!

5. Älä pelkää olla romanttinen

Odota oikeaa hetkeä näyttää hänelle tunteesi. Älä tyrkytä itseäsi, vaan odota kunnes saat vastapuolelta toimintaan ohjaavia signaaleja. Mikään ei ole niin romanttista kuin itsevarma mies, joka näyttää tunteensa oikealla hetkellä.

6. Älä painosta seksiin

Tämän pitäisi olla itsestään selvää. Tottakai, kun sinulla on kaunis nainen vierelläsi, haluaisit harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Jos hätäilet asian kanssa, sinulle jää kaksi vaihtoehtoa: 1) hän hylkää ehdotuksesi ja teet asioista entistäkin hankalampia, tai 2) hän säälii sinua ja suostuu ehdotukseesi, vaikka hän itse ei olisikaan halunnut kiirehtiä asian kanssa. Jos kemiat eivät toimi liian hätäisten päätösten vuoksi, viaton tapailunne saattaa päättyä siihen pisteeseen!

7. Älä keskity hänen kauneuteensa

Jos ylistät hänen kauneuttaan, tulevan tapailun jännitys katoaa häneltä hyvinkin nopeasti. Sitä paitsi, jos hän on erittäin hyvän näköinen, niin hän on kuullut siitä todennäköisesti jo useampaan otteeseen. Hänen kauneutensa jatkuva kehuminen saattaa asettaa sinut altavastaajan asemaan ja tilanteen tylsyys astuu esiin.

Kehu ennemmin hänen sisäistä kauneuttaan eli järkeä. Tällä tavoin et vaikuta liian innokkaalta, etkä pelota tätä kaunokaista heti karkuun käsistäsi.

8. Rentoudu

Viehättävä nainen lähestyy sinua. Tavallisesti ihmisten tapaaminen sujuu kuin rasvattu, mutta tulevan elämäsi rakkauden ääressä asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan. Saatat lausua jotain varsin tyhmää tai jähmetyt paikoillesi, etkä keksi mitään järkevää sanottavaa. Ota rennosti! Kiirehtiminen ei johda mihinkään. Sellaiset asiat, jotka kuumenevat nopeasti, voivat jäähtyä sitäkin nopeammin!

Kuva: Unsplash