Näin lopetat seksisuhteen olematta ääliö

Suhteen lopettaminen ei ole koskaan helppoa ja siitä voi aiheutua kaikenlaista ennalta arvaamatonta draamaa. Mitä siis tehdä, jos kipinää ei ole ja haluat lopettaa suhteen, mutta silti haluat myös säilyttää jättämäsi osapuolen ystävänä? Playboy-lehti vastasi miespuolisen lukijansa visaiseen ongelmaan.
Miehen kysymys:

Tapasin naisen ja olemme käyneet viisi kertaa ulkona ja harrastaneet seksiä kerran. Vaikka hän onkin viehättävä niin kipinä puuttuu. Tykkään hengailla naisen kanssa, mutta en halua jatkaa deittailua. Olen viestitellyt hänelle entistä vähemmin ja maininnut muista naisista, mutta hän silti pyytää minua ulos. Miten lopetan suhteen, olematta ääliö?

Ilmiselvästi mies ei rakasta kyseistä naista, jolloin hänen ei myöskään kannata jatkaa suhdetta. Sellaista sattuu. Asiat voi kuitenkin esittää monella eri tavalla. Playboy kertoi lukijalleen, miten hänen tulee toimia, jotta hänellä olisi parhaat mahdollisuudet säilyttää jättämänsä nainen silti ystävänä. Takeita draamattomaan eroon ei tietenkään ole, mutta alla oleva ohje antaa hyvät mahdollisuudet erota ystävinä ja soveltuu niin miehille kuin naisillekin.

Sinä et voi teeskennellä kemiaa, jos sitä ei kerran ole. Sinun täytyy kuitenkin ymmärtää, että suhteen lopettaminen tarkoittaa hylkäämistä ja monet ihmiset voivat ottaa sen todella raskaasti.

Ensinnäkin, älä rupea yhtäkkiä käyttäytymään huonosti naista kohtaan, koska sillä tällä tavoin vahingoitat häntä vielä enemmän. Älä myöskään käyttäydy itsekkäästi, jos hänellä on tunteita sinua kohtaan, ja sinä et voi viedä suhdetta sille tasolle mille hän haluaa.

Mitä tahansa teetkin, älä katoa tuhkana tuuleen ilman mitään selitystä. Se on kaikkein pelkurimaisin tapa, koska silloin toinen jää miettimään mitä hän teki tai sanoi väärin. Siinä tilanteessa ei voita kukaan!

Viimeiseksi, jos haluat pysyä jättämäsi naisen kanssa kaverina, kerro hänelle totuus kiertelemättä. Tästä pääsemmekin tärkeimpään asiaan, kun haluat lopettaa deittailun: Vaikka olet täysin rehellinen, et voi silti kontrolloida lopputulosta. Loppujen lopuksi, haluaako hän olla vielä kaverisi on täysin hänen päätettävissään. Kerro rehellisesti tunteistasi ja ole suoraselkäinen. Tämä takuulla näyttää, että kunnioitat häntä ja se on tärkeä askel oikeaan suuntaan!

Lähde: Playboy


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!