Näin miehiä huijataan Tinderissä

Tinder on nettideittailun mobiilisovellus. Palvelu etsii ja yhdistää paikkatietoja hyödyntämällä lähellä toisiaan liikkuvia, ennalta tuntemattomia ihmisiä toisilleen. Sen jälkeen kun kaksi Tinderin käyttäjää ovat tykänneet toistensa kuvista, muodostuu heistä Tinder-pari ja he voivat lähettää toisilleen viestejä.
Kuitenkin monien muiden sovellusten ja sivustojen tavoin Tinderissä on paljon valeprofiileja. Metropoli.netin lukija kertoo viime aikoina törmänneensä Tinderissä lukuisiin valaprofiileihin, joiden avulla miehiä yritetään saada rekisteröitymään seksisivustolle.

Valaprofiilin kuvissa esiintyy viehättävä nainen, jolla on myös uskottavan oloinen esittelyteksti. Sen jälkeen kun Tinder-pari on muodostunut, nainen lähettää viestin. Vistissä nainen kertoo olevansa seksiä rakastava nymfomaani ja hän haluaisi kokeilla sitä uuden Tinder-parinsa kanssa. Kuitenkin viestin saaneen miehen pitäisi ennen tapaamista rekisteröityä seksisivustolle, josta naisen voisi löytää ja sitä kautta päästä tapaamaan häntä.
Huijaus paljastuu sillä, että kirjaimellisesti täsmälleen sama viesti tulee useilta erilaisilta naisilta.