Näin paljon miehen elimen koosta voi päätellä sormista – tarkista itse!

Ikiaikainen pohdiskelu siitä, miten miehen elimen koon voisi päätellä muista ulkoisista merkeistä on saanut vahvistusta uudesta tutkimuksesta.

Aiemmin on väitetty, että peniksen koon voisi päätellä miehen nenästä, jaloista tai käsistä. Tutkimustulokset näistä eivät ole olleet tieteellisellä tasolla luotettavia, mutta nyt eteläkorealaiset tutkijat väittävät löytäneensä linkin liittyen miehen sormien pituuteen ja peniksen kokoon.

Asian Journal of Andrology kertoo tutkijoiden saaneen selville, että sellaiset miehet, joiden keskisormi ja nimetön olivat yhtä pitkät, olivat normaalia paremmin varusteltuja alapäässä.

Keskisormen ja nimettömän pituudessa keskiarvoinen erotus oli 0,97 senttiä. Tätä pienempi erotus oli merkki nkeskiarvoa suuremmasta peniksestä.

Tutkimukseen osallistuneiden eteläkorealaisten miesten penisten keskivertomitat olivat rentona 7,7 cm ja erektiossa 11,7 cm.

Maailman yleiset keskivertomitat miehen penikselle ovat rentona 9,16 cm ja erektiossa 13,12 cm.

Jos haluat tarkistaa tutkimuksen tulokset omalta kohdaltasi, siitä vain vertailemaan keskisormen, nimettömän ja peniksen pituuksia!

Lähde: Daily Star

Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.