Näin yleensä päättyy kavereiden välinen intiimisuhde

Sinkun silmissä voi olla houkutteleva ratkaisu ryhtyä niin sanottuun friends with benefits -suhteeseen, eli ystävän kanssa ilman sitoumuksia harrastettaviin petipuuhiin. Tulette jo hyvin toimeen ystävinä, joten mikä voi mennä pieleen, jos haluatte piristää suhdettanne seksileikeillä?
Ystävyyden ja seksin sekoittamisesta varoitellaan, sillä usein tässä hommassa joku päätyy satutetuksi. Toisinaan toisella osapuolella on jo suhteen alussa toiveita siitä, että suhde syvenee seksin myötä seurusteluksi.
Tutkimus on vihdoin antanut vastauksen siihen, kuinka ystävysten välinen seksisuhde yleensä päättyy. Tutkimuksessa 191 koehenkilöä vastasi kahteen kyselyyn, joiden väliin jäi aikaa vuosi. Osanottajista 70 prosenttia oli naisia, 74 prosenttia valkoihoisia ja 72 prosenttia heteroseksuaaleja. Vastaajien keski-ikä oli 30 vuotta. Jokainen osallistuja oli tuntenut noin kolme vuotta ystävänsä, jonka kanssa heillä oli seksisuhde.
Ensimmäisessä kyselyssä osallistujat vastasivat kysymyksiin siitä, mitä he haluavat seksisuhteeltaan ja kuinka paljon he ovat puhuneet ystävänsä kanssa suhteen rajoista. Vuoden kuluttua tehdyssä kyselyssä keskityttiin siihen, kuinka paljon suhde oli muuttunut.
Tutkimuksen mukaan 25 prosenttia oli yhä ystävänsä kanssa seksisuhteessa vuoden jälkeen ja 15 prosentilla suhde oli edennyt romanttiselle tasolle. Vastaajista 28 prosenttia oli luopunut seksisuhteesta ja jatkoi ystävänsä kanssa platonista suhdetta, kun taas 31 prosenttia oli katkaissut kaikki siteet ystäväänsä. Vain 15 prosenttia vastaajista, jotka halusivat suhteen etenevän seurustelusuhteeksi onnistui pyrkimyksessään.
Tutkimuksen mukaan on todennäköisempää, että välit ystävään katkeavat seksisuhteen seurauksena kokonaan, kuin että suhde muuttuu romanttiseksi. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, ennen kuin sekoittaa ystävyyden ja seksin keskenään.
Lähde: YourTango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...