Ulkotiloissa tapahtuva seksi voi monen mielestä olla kiihottava ja jännittävä kokemus. Tuoreen tutkimuksen mukaan jopa 75 % suomalaisista on harrastanut seksiä kodin ulkopuolella. Suosituimpia paikkoja ovat teltta, ranta, auto ja puisto. Lähes puolet suomalaisista on harrastanut seksiä teltassa ja yli puolet autossa.
Julkisella paikalla harrastetussa seksissä piilee kuitenkin omat riskinsä, varsinkin jos pariskunta ei kiihkossaan ehdi ensin katsoa tarkkaan ympärilleen.

Metropoli.netin naispuolinen lukija paljasti hyvin nolon asian, jonka hän huomasi Helsingissä harrastettuaan poikaystävänsä kanssa kiihkeää seksiä ulkona.
Nainen kertoo:
”Olin juuri tutustunut silloiseen poikaystävääni ja olimme ajelulla pitkin kaupungin keskustaa. Olimme tapailleet hetken aikaa ja harrastaneet pari kertaa jo kiihkeää seksiä.
Katselimme kaunista kaupunkia kesällä ja kävimme Hietaniemessä ihailemassa auringonlaskua. Oli vielä valoisaa kun himo yllätti ja ajoimme ensimmäiseen avoimeen pihaan missä näytti olevan hiljaista.
Astuimme ulos autosta ja hameeni nousi korviin ja siinä sitten hoidimme hommat. Kaikki oli siihen asti hyvin kunnes huomasimme lähtiessämme kun kyräilimme selkämme taakse että eikai kukaan nähnyt, että olimme suoraan valvontakameran alla ja kaiken kukkuraksi kirkon pihalla! :D Siinä sitten ristinmerkkiä huidottiin ja Jumalalta anteeksi pyydellen poistuimme paikalta.”
 
Kuvituskuva ei liity juttuun.
___
Jos sinulle on tapahtunut, tai olet nähnyt jonkin hauskan, nolon tai muuten vain erikoisen kommelluksen, kerro siitä meille. Julkaisemme mielenkiintoisimmat jutut nimettömästi. » Lähetä vinkki tästä.