Nainen käytti oman alapäänsä vuodosta tehtyä parfyymia miesten viettelemiseksi – näin siinä kävi

Viehätysvoiman ja tuoksujen välillä on tunnetusti yhteys. Eräs nainen otti tämän faktan niin tosissaan, että päätti tehdä hajuvettä vaginansa nesteestä.
Allison Ramirez aloitti kokeilunsa tekemällä tutkimuksia siitä, miten ja miksi hän voisi vetää miehiä puoleensa omien feromoniensa avulla. Feromonit ovat ihmisten lähettämiä kemiallisia viestiaineita, joilla on vaikutus muiden ihmisten käyttäytymiseen tai hormonitoimintaan.
Luettuaan seksiä käsittelevän opuksen Ramirez tuli siihen tulokseen, että vastaus oli yksinkertainen.
– Sinun täytyy vain tökätä sormesi sinne alas ja painella sitten samalla sormella ”luonnollinen parfyymisi” pulssipisteisiisi. Se kuitenkin vaikuttaa mielestäni vähän epäsivistyneeltä, nainen totesi.
Ramirez valitsi sivistyneemmän lähestymistavan ja päätti muuttaa alapäänsä aromit parfyymiksi asiantuntijoiden avulla. Tuoksussa oli mukana muun muassaruusun ja setripuun aromeja.
– Käytin pitkää vanupuikkoa ottaakseni vaginastani nestettä, jota voin käyttää parfyymissa, nainen kertoi.
– Koska kehonnesteet eivät välttämättä säily hyvin, päätin, että paras tapa on kastella vanupuikko luomassani parfyymissä, painella sitä pulssipisteisiin (kaulaan, ranteisiin, rintakehään) ja lähteä sitten kaupungille.
Tuoksu näyttää toimineen, sillä ensimmäisenä iltana Ramirez kertoo tavanneensa vanhan ystävänsä, jonka kanssa hän päätyi suutelemaan kuvauskoppiin. Mies jopa innostui niin, että puraisi naista. Puolustuksekseen mies sanoi, ettei voinut itselleen mitään, sillä nainen tuoksui niin hyvälle.
Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.