Vastapuolet tunnetusti vetävät toisiaan puoleensa, mikä valitettavasti pätee myös narsisteihin. Usein narsistit löytävät itselleen kumppanin, jolla on paljon positiivisia ominaisuuksia. Tässä on neljä piirrettä, jotka usein houkuttelevat narsisteja puoleensa.

1. Kyky rakastaa voimakkaasti

Narsisteilla ei ole empatiakykyä, eivätkä he välitä muista kuin itsestään. Ilman empatiaa ei myöskään ole rakkautta. Narsisti löytää usein uhrin, joka on rakastava ja huolehtii toisista ihmisistä. Narsistin kumppani on luottavainen, myötätuntoinen, lojaali ja suvaitsevainen.

2. Luotettavuus ja vastuuntuntoisuus

Narsisti etsii usein kumppania, joka on luotettava ja pitää huolta toisista ihmisistä. Narsistin kumppani on kenties huolehtinut esimerkiksi sisaruksistaan, ja on tottunut ottamaan hoivaavan roolin.

3. Vahvuus ja kunnianhimo

Narsisteja viehättävät usein kunnianhimoiset ja vaikutusvaltaiset naiset, joita tavalliset miehet pitävät uhkaavina. Narsistia vahva nainen ei kuitenkaan pelota.

4. Hyvä isäsuhde

Jos naisella on aina ollut hyvä isäsuhde, hän ei välttämättä ajattele, että miehet voivat olla pahantahtoisia. Kasvettuaan rakastavassa perheessä naisen voi olla vaikea uskoa joutuvansa narsistin uhriksi.

Lähde: Eharmony

Kuva: Pixabay