Suositulla Mumsnet-keskustelufoorumilla nainen valitti ehkäisyongelmiaan. Naisen mukaan hän ei voinut käyttää ehkäisypillereitä, sillä ne ”tekevät hänet hulluksi”. Toisaalta hänellä ei ole varaa ostaa erikoissuuria kondomeja.

– Ainoa vaihtoehtomme on kondomit. Ongelma on, että normaalikoot eivät sovi poikaystävälleni eivätkä edes normaalimerkkien xl-kokoiset, nainen valitti.

Naisen mukaan ainoat hänen kumppanilleen sopivat kondomit maksoivat lähes kahdeksan euroa seitsemän kappaleen pakettia kohti.

– Pitääkö minun vain luopua seksistä? Nainen pohti.

Osa keskustelijoista ehdotti naiselle tiettyjä kondomimerkkejä, jotka tarjosivat suuria kokoja. Toiset eivät kuitenkaan pitäneet hänen ongelmaansa vakavasti otettavana. Ihmiset alkoivat pohtia, oliko naisen poikaystävässä kenties jotain vikaa tai oliko tämä epämuodostunut.

– Tiedäthän, että kondomi voi venyä koko nyrkin yli? Poikaystäväsi täytyy olla epämuodostunut, jos hän on sitä suurempi, eräs keskustelija pohti.

Toinen keskustelija lisäsi:

– Kun olimme nuoria ja tyhmiä emmekä tienneet paremmin, meillä oli tapana vetää kondomit päähämme ja puhaltaa ne täyteen ilmaa. Jos kondomi venyy niin paljon, rakkaalla miehelläsi täytyy olla aikamoinen vehje, jos xl-kondomit ovat liian tiukkoja.

Lähteet: Daily Star ja Mumsnet

Kuva: Pixabay