Naiset paljastivat mikä on täydellinen peniksen koko!

Täydellisen peniksen koko on selvitetty tieteellisessä tutkimuksessa, jossa naiset paljastivat mieltymyksensä. Tulos ei ole monille miehille hyvä uutinen.
Useimmat miehet miettivät, onko heidän peniksensä liian pieni tai jopa liian iso. Oikea vastaus tähän miehiä ikuisesti raastavaan kysymykseen voidaan saada tietenkin vain naisilta.
UCLA-yliopiston neurotieteen tutkija tohtori Nicole Prause (kuvassa) päätti selvittää tutkimusryhmänsä kanssa, mikä naisten mielestä peniksen oikea tai paras koko. Tutkimusta varten luotiin kumiset 3D-mallit vastaamaan 33 erikokoista penistä erektiossa.
nicole-prause
Tutkimuksessa 75 naista pyydettiin valitsemaan korista kaksi täydellisen kokoista penistä; yksi yhden yön tarpeeseen ja toinen pitkäaikaista kumppania ajatelleen. Pisin korissa olevista peniksistä oli lähes 23 cm ja lyhyin hieman yli 10 cm.
Taustatiedoksi on ensin todettava, että keskimääräinen amerikkalaisen miehen peniksen pituus on 14,15 ja ympärysmitta 12,2 cm. Suomalaisen miehen peniksen keskimääräinen pituus on erään pohjoisirlantilaisen tutkimuksen mukaan 13,77 cm. Maailmanlaajuinen keskiarvo on pituuden osalta 13,11 cm, ympärysmitan ollessa 11,66 cm.

Prausen tutkimuksessa kävi ilmi, että naiset pitävät täydellisenä peniksen kokona keskiarvoja pidempää ja paksumpaa penistä, mutta ei kuitenkaan niin suurta kuin pornoelokuvissa annetaan ymmärtää. Pidempiaikaisen kumppanin ja yhden yön tuttavuuden ihannepeniksen koon välillä on myös eroa.
Entä sitten ne tulokset? Naisten mielestä täydellisen kokoinen penis pitkäaikaiseen suhteeseen on pituudeltaan 16 cm ja ympärysmitaltaan 12,19 cm.
Yhden yön tarpeeseen naiset haluavat hieman suuremman peniksen. Satunnaista seksisuhdetta varten täydellisen peniksen pituus on naisten mielestä 16,26 cm ja ympärysmitta 12,7 cm.
Nicole Prausen mielestä kokoero pitkäaikaisen ja lyhyemmän tuttavuuden välillä selittyy sillä, että naisten mielestä lyhytaikaisessa kohtaamisessa isommasta peniksestä saatu nautinto on suurempi kuin sen mahdollisesti aiheuttamat haitat. Haitoiksi Prause mainitsee isomman peniksen vaginaan työntämän suuremman bakteerimäärän sekä kohonneen riskin repeytymä- tai hankausvaurioihin.
Tämän tutkimuksen tulos ei välttämättä kohota suomalaisten keskiarvokokoisella peniksellä varustettujen miesten itsetuntoa, mutta heidän ei tarvitse vaipua epätoivoon, sillä monet naiset ovat edelleen sitä mieltä, että ”ei se koko, vaan miten sitä käytetään”. Lisäksi on syytä muistaa, että vaikka pieni penis ei ole välttämättä ykkösenä naisten toivomuslistalla, sama pätee myös liian isoon vehkeeseen.
Lähteet: BroadlyUnilad
Kuvat: Pixabay ja Nicole Prause


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.