nainen_alusvaatteet_otsikkoTodennäköisimmin mies pettää kaukana kotoa ja tehdessään yksin niin kutsuttua hotellikuolemaa. Työmatkaileva mies saattaa kaivata läheisyyttä tai koti-ikävän lieventäjää, mutta aikaa toisen ihmisen etsimiseen esimerkiksi baareista ei ole. Apu voi löytyä Matkamies -palvelusta, kertoo AshleyMadison.com.
Moni mies pettää puolisoaan ollessaan työmatkalla. Vaikka työmatkapettäminen on yleistynyt myös naisten keskuudessa, tyypillisin suomalainen, joka etsii itselleen työmatkoille sutinaa, on 40–49 -vuotias mies. Pettäjäpuoliso ei kuitenkaan kaikissa maissa ole samanlainen. Esimerkiksi saksalainen työmatkoillaan pettävä mies on todennäköisesti selvästi suomalaismiestä vanhempi eli 55–59 -vuotias. Toisaalta esimerkiksi Espanjassa työmatkaileva pettäjämies onkin todennäköisemmin 35–39 -vuotias.
Tilastot ilmenevät salasuhdesivusto AshleyMadison.comin uuden palvelun käyttäjästatistiikasta. AshleyMadison.com onkin huolestunut yksinäisistä työmatkalaisista ja tarjoaa mieskäyttäjilleen uutta Matkamies -palvelua, jolla reissuun lähtevä mies voi valita kohdekaupungin ja määritellä minkä tyylistä seuraa etsii. Tämän jälkeen uuden palvelun käyttäjä voi lähettää kerrallaan viestin jopa kolmellekymmenelle palvelua käyttävälle naiselle kohdekaupungissa.
Ei vain pettämispalvelu
Suomalaisista Matkamies-palvelua käyttävistä miehistä 90 % on naimisissa ja ranskalaisista jopa 98 %. Toisaalta palvelu tarjoaa mahdollisuuksia myös muille yksinäisille. Esimerkiksi palvelua käyttävistä chileläisistä miehistä vain noin 63 % on varattuja. Loput ovat hurvitteluseuraa kaipaavia sinkkuja, jotka tekevät paljon työmatkoja, ja joilla ei yksinkertaisesti vain ole aikaa etsiä vuoteelle lämmittäjää yksinäisiin hotelliöihin esimerkiksi baareista.