Miss Plus Size -voittajana ja yrittäjänä tunnetuksi tullut Niina Kuhta ja hänen kihlattunsa Jussi aikovat siirtyä suhteessaan seuraavaan vaiheeseen ja muuttaa saman katon alle.

Niina on ehtinyt jo pistää oman, Helsingissä sijaitevan paritaloasuntonsa myyntiin. Kaksikko aikoo hankkia uuden yhteisen kotinsa Espoosta tai Kauniaisista.

– Odotamme innolla yhteistä rakkauskotia, jossa saamme herätä aamuisin toistemme viereltä ja mennä iltaisin nukkumaan samaan sänkyyn, Niina toteaa Metropolille.

Niinalla on mielessään jo monta asiaa, joita hän yhteenmuutossa erityisesti odottaa.

– Minulle on tärkeää jakaa kaikki arjen ilot ja surut toisen kanssa. Haluan huolehtia miehestäni. Lisäksi haluan syödä Jussin tekemiä herkkuruokia joka päivä, Niina kertoo hymyillen.

– Haluan myös yllättää rakkaani aamiaisella sänkyyn. Nämä ovat arjen pieniä asioita, mutta meille hyvin tärkeitä juttuja, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sen lisäksi, että Niinan koti vaihtuu, saa hän samalla myös uuden perheenjäsenen, Jussin 9-vuotiaan tyttären.

Niina on tunnettu amerikkalaisesta, näyttävästä sisustustyylistään ja siitä, että hän rakastaa kukkia. Nainen kertookin Jussin tyttären olleen hieman huolissaan eräästä Niinan tyyliin liittyvästä asiasta.

– Jussin tytär on esittänyt toiveen, ettei minun kaikki 1000 ruusuani tulisi ihan joka paikkaan, Niina nauraa.

– Mutta odotan kyllä suuresti, että pääsen sisustamaan yhdessä tämän pienen prinsessan kanssa hänen huonettaan, tuore äitipuoli iloitsee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Niinan ja Jussin yhteenmuutosta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

Televisiosta tuttu yrittäjä Niina Kuhta ja Jussi-rakas: Kihlat!

Niina Kuhta julkaisi näyttävän bikinikuvan vuosien takaa: ”Tekee mieli lähteä lenkille”