Oho, mikä väite – itsetyydytys aiheuttaa miehille kaljuuntumista?

Miesten hiustenlähtöä vastaan taisteleva YouTube-kanava Stop Hair Loss on julkaissut videon liiallisen itsetyydytyksen haitoista.
Video ei todellakaan ilahduta monia miehiä, sillä siinä sanotaan, että liiallinen masturbointi aiheuttaa kaljuuntumista. Videolla listataan paljon muitakin terveyshaittoja, joita aiheutuu liian usein tapahtuvista siemensyöksyistä.
Videolla perustellaan haittavaikutuksia sillä, että siemennesteessä on suuri määrä erilaisia aineksia kuten mineraaleja, entsyymejä, kalkkia, proteiinia, testosteronia, jne. Miehen elimistö ei videon mukaan ehdi tuottaa riittävästi aineksia takaisin, jos mies saa siemensyöksyjä liian usein. Lisäksi masturboinnin ja pornon katselun sanotaan aiheuttavan muun muassa masennusta ja huonomuistisuutta.
Mikä sitten on liiallista masturbointia? Videon mukaan vähintään kaksi kertaa päivässä. Entä sopiva määrä itsetyydytystä, tai orgasmeja, päivässä? Vastaus yllättää, sillä videon mukaan joinakin päivinä ei kertaakaan! Suositeltavan määrän siemensyöksyjä väitetään olevan kaksi tai kolme kertaa viikossa.
Videon väitteet vaikuttavat hieman erikoisilta, mistä syystä videon kommenttiosiossa tuhannet miehet ovatkin avanneet sanalliset arkkunsa ja antaneet huumorin kukkia.
Vaikka jotkut miehistä ovat ottaneet väitteet todesta ja kertoneet ymmärtävänsä nyt syyn masennukselle ja joillekin muille ongelmille, useimmat suhtautuvat asiaan varsin hirtehisesti.
– Miksi tämä ilmestyi suosituslistalleni? Tietääkö YouTube mitä teen vapaa-ajallani?
– Kaiken käteenvedon ja pilven polttelun välillä, ei ihme etten muista paskaakaan.
– Tuota, luettuani masturboinnin vaaroista… tämä varmistaa asian… en aio enää ikinä lukea!!
– Nyt tiedän, miksi isoisäni on kalju!
– Rip tumputus.
– Lopeta masturbointi tai sinusta tulee kalju! Jos olet jo kalju… no… olet onnekas!
Katso alta video vaaroista, joita liiallisen masturboinnin väitetään aiheuttavan! Videossa on ikärajasuositus.
https://youtu.be/qEF4EgIv6Nc


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.