Kokenut pariskunta Charlie ja Aly* päättivät kokeillla asiaa, jota he eivät olleet vielä koskaan tehneet yhdessä. Kun aihe tuli puheeksi, molempien kiinnostus heräsi ja uteliaisuus sen kokeilemiseen alkoi kasvaa.

– Seksielämämme on aina ollut vilkasta. Mieheeni verrattuna olen kuitenkin pyhimys, vaikka olenkin seikkailunhaluinen. Kultaisen suihkun olin kuitenkin kokenut ex-poikaystäväni kanssa ja se yllätti mieheni. Ilahduin kuullessani, että olin tehnyt jotakin sellaista, mitä lähes kaiken kokeneelta mieheltäni oli jäänyt tekemättä, Aly kertoo.

Charlie kiinnostui aiheesta.

– Olin nähnyt sitä aiemmin pornoelokuvissa ja minulla ei ollut mielipidettä siitä. Olen kuitenkin aina ollut sellaisten asioiden perään, jotka ovat ”tyypillisesti väärin”, joten olin valmis laittamaan kaiken likoon. Uteliaisuus kasvoi joka hetki, kun puhuimme sen toteuttamisesta ja se sai minut todella kovaksi. Kyseessä oli tuhma, kielletty tabu, josta ei juurikaan puhuttu ja sen toteutuksen ajatteleminen kiihotti erityisen paljon.

– Kun lopulta teimme sen, se oli kuin taistelu kropan ja aivojen välillä. Jokin sinussa haluaa tehdä sen, mutta moraali yrittää samaan aikaan estää pissaamasta toisen päälle. Se oli outoa, mutta samaan aikaan myös kuumaa ja todella hulvatonta, Charlie kuvailee.

– Ollessani ottavana osapuolena tunsin kostuvani ja pelästyin hieman. Ajattelin olevani ”friikki”, kun nautin siitä. Omalla vuorollani ujostelin niin paljon, etten pystynyt tekemään sitä miehelleni – joten se oli enemmänkin todella hauskaa kuin kuumaa, Aly sanoo.

Jälkikäteen molemmat kertovat, että ”suostuisivat siihen kyllä jos toinen haluaisi”, mutta kummallakaan ei ole erityistä paloa uusintaan. Lopuksi molemmat antavat tärkeän ohjeen kokeilunhaluisille.

– Älkää olko nynnyjä, vaan tehkää se. Kaikesta ei kuitenkaan voi pitää ensimmäisellä kerralla, joten yrittäkää uudestaan! Jos molemmat haluavat kokeilla sitä, niin toimeksi vain! Muistakaa kuitenkin valita oikea paikka, jotta voitte peseytyä jälkikäteen.

*Nimet muutettu.

Lähde: AskMen

Kuvituskuva: Pixabay