Seiska-lehti uutisoi hiljattain mediapersoona ja tosi-tv-kasvo Piritta Hagmanin löytäneen rinnalleen uuden miehen. Vuonna 2018 ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanista eronnut Piritta on Seiskan mukaan viihtynyt viime aikoina hevosurheilun saralla menestyneen miljonäärimiehen rinnalla.

Nyt Piritan ja hevosmiljonäärin tiet ovat kuitenkin erkaantuneet. Piritta avautuu asiasta yllättäen omalla Instagram-tilillään.

– Yksi surkea asia julkisuudessa on se, kun tapailet jotain ihmistä ja sitten siitä ei tulekaan mitään, joudut katselemaan rakkausuutista otsikoissa, vaikka et olisikaan kyseisessä suhteessa, Piritta kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa yhteydessä Piritta oikoo lehden väitteitä myös hänen elämänsä muista yksityiskohdista.

– A) Minulle ei ole annettu hevosta, itse olen sen ostanut, nainen aloittaa.

– B) Kutsun häntä Taunoksi. Tauski oli edellisen omistajan antama lempinimi. C) Ryyppäämisestä en ole ikinä edes maininnut, vaan se oli poimittu edellisen omistajan storyistä.

Kaikista eniten Pirittaa suututtaa hänen omien sanojensa mukaan median ”naisvihamielinen vihjailu” siitä, että hänen ex-miehensä olisi ostanut hänelle hänen autonsa, ja että nyt myös hevonen olisi toisen miehen hänelle hankkima.

– Ihan kuin tarvitsisin siihen miehen ja en olisi maksanut näitä itse. Koska vihjailu naisen rahan perässä juoksemisesta on niin tavallista, että lehdessä voi ihan röyhkeästi vihjailla sellaisesta ilman totuuden häivääkään, Piritta lataa.

Postauksensa lopussa Piritta selventää, että hän on kyllä hankkinut hevosen, mutta uusi rakkaus saa vielä odottaa.

– Heppa siis tuli taloon, ei miestä.

Lue myös:

Piritta Hagman esitteli uuden perheenjäsenensä: ”Onnea valtavasti!”

Piritta ja Niklas Hagman lähtivät yllätyslomalle – Piritan pankkikortti koki mystisen kohtalon!