Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, vieraili viime keskiviikkona MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan.

Kiireinen Renny matkusti muutama päivä sitten Bulgariasta Suomeen yhdessä kihlattunsa Johanna Harlinin kanssa. Rakastunut pari kihlautui 14. helmikuuta Istanbulissa ja Suomeen heidät toi heinäkuun lopulla järjestettävät kihlajaisjuhlat.

Renny ja Johanna juhlivat kihlaustaan loisteliaaseen 1920-luvun Great Gatsby -tyyliin ja juhlapaikaksi valikoitui Helsingin Kulosaaren Kasino, joka on Rennylle rakas paikka lapsuudesta.

– Olemme molemmat elokuva-alalla ja siksi halusimme myös elokuva-teemaiset isot juhlat, Renny kertoo toimittaja Baba Lybeckille.

Rennylla on parhaillaan kolme eri elokuvaa, joiden ensi-ilta on vuoden sisällä. Rakkaus kukoistaa ja elämässä menee hyvin. Lybeck tiedusteleekin mistä mies vielä unelmoi.

– Nyt sait mut kyllä liikuttumaan. Mulla menee niin hyvin, että sitä ei edes.. tuota, Renny takeltelee liikuttuneena.

– Suuri unelma on häät syyskuussa tulevan vaimoni Johannan kanssa, Renny saa lopulta sanottua kyyneleet silmissään.

– Se riittää minulle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Renny ja Johanna ovat ilmoittaneet avioituvansa tulevana syksynä Ranskan St. Tropezissa.

Lähde: MTV Viiden jälkeen

Lue myös:

MTV: Renny Harlin paljastaa – Johanna-rakas saa ennennäkemättömät satuhäät!

IS: Renny Harlinin Johanna-rakas näyttelee yhtä pääosista ohjaajan uudessa trillerissä: ”Työskentely Rennyn kanssa on turvallista”