Sänkyyn jo ensimmäisillä treffeillä? Suuri ero miesten ja naisten välillä

Miesten ja naisten välillä vallitsee suuri ero, kun heiltä kysytään, olisivatko he valmiita harrastamaan seksiä jo ensimmäisillä treffeillä.

Laajassa yhdysvaltalaistutkimuksessa selvisi, että kovinkaan moni ei ole halukas seksiin ensitreffeillä. Miehet olivat kuitenkin yli kolme kertaa halukkaampia siihen kuin naiset.

Nettikyselyn kautta toteutetussa tutkimuksessa selvisi, että miehistä 13 % oli valmiita seksiin ensitreffeillä tai heti niiden jälkeen, mutta vain 4 % naisista oli samaa mieltä.  Tämä oli samalla naisten vähiten suosittu vaihtoehto.

Naiset menivät tiukkuudessa vielä pidemmällekin, sillä lähes kaksi kertaa enemmän naisista (23 %) kuin miehistä (14 %) halusi pidättäytyä seksistä kokonaan avioliittoon asti. Tämä oli tutkimuksen suurin yksittäinen kanta naisten osalta.

Miesten suurin yksimielisyys (17 %) tuli vaihtoehdolle, jossa seksiä harrastettaisiin aikaisintaan kolmannella deitillä. Miesten alhaisin prosenttimäärä tuli seksille 8. – 10. deitillä.

Anonyymisti netissä järjestettyyn kyselyyn osallistui 2 493 aikuista ajanjaksolla  14.-18.3.2019. Otanta on riittävän suuri edustamaan Yhdysvaltojen väestöä.

Lähde: Psychic Guild

Kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.