Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, on joutunut kolmiodraaman keskelle, uutisoi Seiska-lehti. Suurta suosiota nauttiva Erika Vikman, 28, ja Dannyn avustajana työskennellyt Helmi Loukasmäki, 20, taistelevat musiikkineuvoksesta.

Lehden tietojen mukaan Dannyn välit Helmiin ovat viilentyneet ja puolestaan Erikaan lämmenneet. Lehdelle vahvistetaan, että Danny ja Erika viihtyivät marraskuussa Pepe Willbergin keikalla Helsingin Aleksanterin teatterissa käsi kädessä.

Helmi vietti taas joulun yhdessä Dannyn kanssa Kirkkonummella, kun Erika vietti joulun perheensä kanssa Pirkanmaalla.

– Ongelma on se, että Helmi ei suostu luovuttamaan paikkaansa. Hän on ilmeisen mustasukkainen ja aavistaa Erikan lisääntyneen läsnäolon, lehdelle kerrotaan.

Erikan suhde Dannyn kanssa päättyi eroon syksyllä 2020. Pariskunta vahvisti eron sosiaalisessa mediassa.

– Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet, Erika kirjoitti tuolloin Instagramissa julkaisemansa yhteiskuvan yhteyteen.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Erika Vikman häikäisi Possen avausjaksossa punaisessa haalariasussa: ”Koen olevani syntinen”